Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

IZGUBILI SE

Stanija se javno izvinila Saši Popoviću! (FOTO)

Autor: pulsonline | 11.11.2013 - 23:10:00h | Komentara: 6

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović ostali su upamćeni u nekim prethodnim emisijama po tome da kasne na neka gostovanja. To se desilo i večeras kada su zakasnili na početak emitovanja emisije „Narod pita“ kod Saše Popovića, a voditelj i direktor „Grand produkcije“ je naveo da su njih dvoje zaglavili u šminkernici.

Međutim kasnije kada su se pridružili ostalima, Saša je naveo u emisiji da su oni među prvima došli u studio, ali da su se sređivali pa su zato malo zakasnili i čak je Popović i pohvalio ovaj mladi, lep i moderni par.

a Saša je upitao ljubavni par da li se i sada svađaju kao što su na "Farmi", a Stanija je otkrila da su se skoro posvađali oko besmislene situacije kada su u marketu kupovali namirnice i da je prodavačica prokomentarisala da su isti kao i na imanju.

a Kasnije su tokom emisije Saša i Stanija raščistili neke stvari. Popović je objasnio da niko na koncertu u Kaknju nije pozvao da se u finalu prošle "Farme" glasa za Memu kako je ona tada tvrdila, a Stanija je rekla da je ona tada dobila tu informaciju i potom se izvinila prvom čoveku "Granda".

Poslednji komentari
  • Miki Vreme: 12.11.2013 01:26h

    Al su se ofucali, bas su jadni

  • mmarko Vreme: 12.11.2013 09:25h

    Molio bih redakciju da nas poštede više ovih imaginarnih likova.Objavljujući njihove glupave snimke..kao razgovori..pa skajp...pa ne znam šta više srozali ste vašu novinu .

  • MM Vreme: 12.11.2013 10:28h

    Skidajte ih vise sa TV-a dosadili su narodu sa svojim ljigavim facama i osmesima sve trazeci monitor da vide da li se dobro slikaju. Ovi ljudi ne znaju da gledaju u kameru dok razgovaraju nego samo paze da li su zagrljeni, da li se fino slikaju, da li su u centru paznje sve pazeci da ne ispadnu glupi, a oni ne glupi nego i vise od toga. Slatko se nasmejah Fifijevoj izjavi "..bukvalno smo zaljubljeni jedno u drugo..." hahaha a tek ona sto se "jaaaaako" izvinjava Popovicu. Koje blejanje pa to nema nigde, molim vas ne zovite ih vise sve su rekli. Nisam prvo htela da gledam emisiju zbog njih dvoje ali ipak jesam da cujem gluposti sto ce izvaljivati i nisam se pokajala, jos jednom su dokazali da nemaju nista u svojim glavama.

  • Fingac Vreme: 12.11.2013 12:56h

    Saša, šta ti je trebalo to? Sve više se srozavaš zbog ovakvih gostiju. Razumem da si dobar biznismen,ali da li zbog para treba da prodaješ svoje ime i ugled dozvoljavajući ovakvim osobama pristup u emisiji? Brena je lepo rekla ko su i šta su starlete i tom se (danas izgleda hrabrom izjavom) distancirala od ovakvh likova. Ma jedna je Brena. Kraljica!!!

  • MIX Vreme: 12.11.2013 13:42h

    Kakvi su ovo ljigavci!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP