Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

STARLETA OTPUTOVALA U NJUJORK

Stanija u Americi odlučuje o vezi sa Filipom!

Autor: A. Radojević | 11.09.2013 - 18:58:00h | Komentara: 11

Da u ljubavnoj vezi između Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića već neko vreme ne cvetaju ruže, pokazao je maneken, kada je juče ujutru ispratio svoju dragu na Aerodromu „Nikola Tesla” i tom prilikom joj se sve vreme izvinjavao.

Stanija i Filip | Foto: Željko Šafar

Pohvalila se poklonom: Stanija i Filip | Foto: Željko Šafar

Naime, naš paparaco je uslikao starletu i manekena, kao i njegovu poruku kojom Filip poručuje da mu je žao zbog svega. Filipovo ulagivanje devojci i ne treba previše da čudi jer, kako „Alo!” saznaje, Dobrojevićeva će tokom boravka u Americi doneti konačnu odluku o daljoj sudbini veze sa Filipom.

Stanija i Filip | Foto: Željko Šafar

Panojotovićeva poruka za starletu | Foto: Željko Šafar

Pored papira na kom piše „Žabice moja, izvini. Volim te.”, Panajotović je Staniji, koju od milošte zove Žabice, poklonio i plišanu igračku koju je starleta ponela sa sobom. Stanija je juče rano ujutru otputovala za Rim, odakle će leteti u Njujork, a da li će razdvojenost duga mesec dana udaljiti ovo dvoje partnera ili će ih još više zbližiti ostaje nam da vidimo.

Stanija i Filip | Foto: Željko Šafar

Izostao poljubac u usta na rastanku: Stanija i Filip | Foto: Željko Šafar

- Čim se Filip izvinjava znači da je nešto zgrešio, ali vam ne mogu reći šta je tačno u pitanju. Sa njima nije sve u najboljem redu, a u kom pravcu će se nastaviti veza Stanija će odlučiti kada se za mesec dana vrati u Srbiju. Ona je otputovala u Njujork, gde ima angažman, a veruje da će se vratiti hladne glave i doneti konačnu odluku o njenoj vezi sa Panajotovićem - izjavio je za „Alo!” izvor blizak starleti.

Stanija i Filip | Foto: Željko Šafar

Ispratio dragu: Stanija i Filip | Foto: Željko Šafar

Inače, na fotografijama se vidi da Staniji nije svejedno što odlazi, jer je sve vreme bila nervozna i namrštena, a da zaista nije sve u redu njih dvoje su pokazali kada se prilikom pozdrava nisu poljubili u usta.

Stanija i Filip | Foto: Željko Šafar

Daljina će učiniti svoje: Stanija i Filip | Foto: Željko Šafar

U nameri da saznamo zašto se Filip izvinjavao Staniji, pokušali smo da razgovaramo sa starletom, ali pošto je juče putovala nismo uspeli da je dobijemo, dok se Panajotović do zaključenja broja nije javljao na telefon.
 
Poslednji komentari
  • nenad Vreme: 11.09.2013 20:03h

    Decko je slabic u svakom pogledu. To je bezbroj puta dokazao na Farmi pa evo i sad sa ovim pismom kojim ozbiljno dovodi u pitanje svoju pismenost. Setimo se kada na Farmi nije uspeo da da ni jedan odgovor na pitanja iz opste kulture. Posebno sa neznanjem koliko je 25% od 2.000. Stanija je morala prstima da pokaze prevrnuvsi ocima zapanjena sto to ne zna. Sad vidimo da pise stampana slova sa velikim pocetnim. Fakultet? No way!

  • Mirjana Vreme: 11.09.2013 20:11h

    O, tako mi je drago sto ne zivim u Srbistanu vise...! Ne zelim ni da pomislim o toj zemljici vise, posebno zbog ovakvih ljudi koji nicim ne zasluzuju da budu predstavljeni kao ''vazni'' i ''znacajni''!

  • lor Vreme: 11.09.2013 20:33h

    sta je angazman?

  • kara Vreme: 11.09.2013 21:39h

    nesto nevido odbor za ispracaj staju svi kombinati ostaovaj sa rukopisom vip ovca.

  • Melissa Vreme: 12.09.2013 02:25h

    Ako je pametna sada je prilika da se otarasi ovog psiho bolesnog mladica. Kako moze da ga trpi. Dosadan je i preteruje sa ljubomorom, ja ga ne bih trpela ni tri dana. Ovde stano u New York klubu uhvati se za sipku i zaradjuj zelene. Necemo te pustiti da se vracas kod ljubomorno bolesnog coveka, svasta moze da se desi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP