Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NOVOGODIŠNJI INTERVJU

Stanija: U novu godinu sa novim dečkom!

Autor: Aleksandra Radojević | 02.01.2014 - 12:30:00h | Komentara: 2

Da sa novom godinom dolaze i novi planovi, želje i promene, potvrdila je i Stanija Dobrojević, jedna od najpopularnijih devojaka u Srbiji, koja u 2014. godinu ulazi sa novom ljubavlju. U intervjuu za „Alo!“, Stanija je ispričala i da je srećno zaljubljena, ali nije želela da otkriva detalje, kao i identitet svoje nove ljubavi.

"Javna veza mi nije donela ništa dobro, samo probleme" | Foto: Rajko Ristić

 - Da, zaljubljena sam... Moja intima je isključivo moja stvar. Svoj ljubavni život čuvam od očiju javnosti jer sam se opekla i naučila lekciju. Javna veza mi nije donela ništa dobro, samo probleme. Ne želim svoje emocije javno da eksponiram, ljubav je nešto najvrednije u životu i to treba čuvati samo za sebe.

Da li veruješ u Deda Mraza?
- Da, verujem da će te nagraditi ako si bio dobar cele godine.
Šta si poželela da ti donese Deda Mraz?
- Poželela sam pravog muškarca, karakternog, samostalnog, ostvarenog, koji bi mi tokom čitave sledeće godine i zauvek ispunjavao svakodnevno moje želje i željice. Hoću svog ličnog Deda Mraza! Tačka!

Poljupci za sve koji su  bili dobri u protekloj  godini

Poljupci za sve koji su bili dobri u protekloj godini | Foto: Rajko Ristić

 Po ćemu ćeš pamtiti 2013. godinu?

- Definitivno, 2013. godinu je obeležilo moje učešće u „Farmi“, moj lični uspeh je što sam osvojila drugo mesto i sebe smatram moralnim pobednikom najgledanijeg rijalitija na Balkanu. Drago mi je što sam imala priliku da pokažem sebe u pravom svetlu, ogolila sam svoju ličnost pred kamerama, bila ono što zaista jesam, a time sam zadobila simpatije ljudi, iskreno sam srećna što sam voljena i popularna devojka.
Šta želiš da zaboraviš iz 2013. godine?
- Ova 2013. godina je bila moj učitelj i mučitelj, jedna životna lekcija! Koliko god sam mislila za sebe da sam mudra i pametna devojka, shvatila sam da sam još uvek mnogo naivna i da na ovom svetu ima mnogo zlih ljudi. Hrabro se nosim i sa drugom stranom medalje i nadam se da sam izvukla pouku.

Jedna fotka za uspomenu

Jedna fotka za uspomenu | Foto: Rajko Ristić

 Kako će izgledati tvoje novogodišnje slavlje?


- Novogodišnje slavlje - izvadim papir i olovku, sumiram prethodnu i pravim plan za sledeću godinu... Čudna metoda koja vodi ka uspehu i preporučujem je svima! Najlepši provod 31. decembra je dnevna varijanta koja počinje u podne u Novom Sadu, kafići su prepuni, ljudi veseli, trubači svuda i idemo od mesta do mesta... A uveče romantična atmosfera...


Čestitka za čitaoce „Alo!”!

Sve nevolje, patnju, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje. Život je kratak, ne boj se nikog, budi hrabar i voli jer vredimo baš onoliko koliko umemo da volimo! Mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha. SREĆNU NOVU GODINU želi vam Stanija! 
Poslednji komentari
  • marlen Vreme: 02.01.2014 21:22h

    TI SE SMATRAS MORALNIM POBEDNIKOM...OOOOO GOSPODE...PA JEL VIDIS DEVOJKO STA RADIS..MENJAS MUSKARCE KAO CARAPE..DOKLE CES VISE DA NAM IDES NA GANGLIJE...DOSADNA SI MNOGO...IDI LEPO ZIVI SA TIM SVOJIM NOVIM..PO KO ZNA KOJI PUT..I UZIVAJ...AJDE BRE....POBEDNIK JE SAMO JEDAN I TO ONAJ PRVI...PRVI...PRVI...KOJI JE UZEO PARE..50.000 eura....gud baj carli...

  • pp Vreme: 03.01.2014 04:31h

    dosta vise dosta

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP