Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MRDAČICA GUZE

Starleta im pokazala "šišarku"! (VIDEO)

Autor: Opera-17 | 25.08.2013 - 21:30:00h | Komentara: 0

Starleta je dobila glavnu ulogu u spotu za pesmu "Mrdačica guze", koju izvodi zrenjaninski sastav "Šišarke".

anastasija buđić

Modelsica, Playboy zečica, voditeljka, a za pojedine i starleta Anastasija Stasy Buđić pre nekoliko dana imala je problema zbog svojih nestašnih grudi.

Naime, oskudno odevena snimala je kadrove za ekranizaciju novog singla “Mrdačica guze”, zrenjaninskog sastava “Šišarke”, a za potrebe spota pokazala je svoje atribute.
U sred spekulacija medija da ulazi na "Farmu 5", atraktivna Anastasija je rado prihvatila poziv momaka iz benda “Šišarke” da bude junakinja video klipa za njihov novi singl. Kada je čula stihove pesme koja predstavlja svojevrsnu parodiju na današnje vreme u kome starlete ostavljaju vidan trag, Stasy je sa oduševljenjem prihvatila da svojom nadasve atraktivnom pojavom pomogne članovima benda koji čine pevač, ekonomista Aleksandar Rakita i trojica advokata: Istok i Zoran Radovanov i Ivan Benović.
Naslednici grupe “Van Gogh”, kako ih starije kolege rokeri često nazivaju, ne kriju oduševljenje što je plejbojeva zečica prihvatila ulogu u njihovom spotu u kome se pored nje pojavljuje još 40 atraktivnih statistkinja u kupaćim kostimima. Spot pesme koja je fantastičan spoj rok i rep zvuka počinje replikom Anastasije Buđić: “Da ti pokažem šišarku…”

- Imajući u vidu naziv pesme i činjenicu da je Stasy u spotu glavni ženski lik, još od prve klape svi iz ekipe smo je zvali “naša kraljica fantazije”. Ona je pravi profesionalac i bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njom - kaže pevač benda Aleksandar Rakita.
- Nemam ništa protiv nadimka koji su mi momci dali, meni se dopada da me zovu “kraljica fantazije”, kako se kaže u stihovima pesme na koju smo snimali spot”, a njima kompliment, jer momci savršeno zvucš i izgledaju - kaže atraktivna Stasy.
S obzirom na to da Aleksandar, Istok, Zoran i Ivan mogu da se pohvale atraktivnim i privlačnim izgledom, koji prilično iskače iz stereotipa u kojima se uglavnom kreću rokeri, ohrabreni i ponešeni Anastasijinim provokativnim scenama u toku snimanja i sami su dali doprihos da spot ponese etiketu “hot”, ali su svi vodili računa da ipak ne pređu granicu i da im spot ne bude cenzurisan.
Momci iz benda i devojke predvođene Anastasijom vešto su plesali svoj vrući ples na samoj ivici izmeđi sadržaja koji može da se emitovanje pre i onog koji sme da se emituje tek posle ponoći.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP