Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

CUCIN UJAK KOMENTARIŠE NJENE OBNAŽENE SLIKE

Svaka devojčica od 12 godina se snima gola!

Autor: A. Radojević | 24.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 11

Pevačica Ivona Cuca Negovanović izazvala je dodatnu pažnju javnosti svojim učešćem u rijalitiju „Parovi“, a njen ujak Nedeljko u intervjuu za „Alo!“ komentariše svoju sestričinu.

Ima ko da je brani: Ivona Cuca Negovanović

Ima ko da je brani: Ivona Cuca Negovanović | Foto: Rajko Ristić

Kako kaže, zadovoljan je njenim učešćem, a kada su u pitanju snimci na kojima je Cuca obnažena, staje u njenu odbranu, tvrdeći da se svaka devojčica od 12 godina snima gola.


- Ne znam šta bih vam ja, kao njen ujak, mogao reći. Gledamo je, naravno. Čini nam se normalnom, tako da sad se tek vidi da je sve ono što je pisano o njoj u stvari jedna velika farsa.

- Da li je farsa snimak na kojem se ona ljubi sa Šabanom Šaulićem?
- Pa znate šta, to je sve iz daljine urađeno, neprecizno i tu se ništa, jednostavno, ne vidi. Neću da stajem ni na čiju stranu, ali se tamo ništa ne vidi.

- Cuca je pričala u rijalitiju kako je trudna, ali produkcija tvrdi da to nije istina. Šta mislite, zašto je slagala?
- Da li je slagala ili ne, to niko ne zna, pa čak ni produkcija, to samo ona zna. To je zadiranje u privatnost, čak i da je jeste i nije, produkcija nema pravo to da saopštava.

- Znate li da li ona ima dečka koji bi mogao da joj napravi dete?
Apsolutno znam, ali ne mogu da vam kažem ko je.

- Kako komentarišete fotografije na kojima je gola, a objavljene su u javnosti?
- Jedna od tih je prava, to i ja znam, sve ostalo je montaža. Što se tiče video-snimka koji se pojavio, on je nastao kada je imala 14 i po godina i za to će svi debelo odgovarati. Tužba je već podneta, policija u akciji „Armagedon“, koja se bavi suzbijanjem pedofilije i koja šalje ljude u zatvor zbog toga, radi na tome. To nije porno-film, jer ona nije imala partnera, njena drugarica ju je snimala i dečje zezanje je bilo u pitanju, tako da tu ne vidim ništa što bi bilo kompromitujuće za nju.

- Ko je taj snimak objavio?
- Apsolutno njena drugarica, i to ne sada, snimak postoji već 10 godina na internetu.

- Zašto je ona to uradila, da li je imala neki problem kada se tako snimila sa 14 godina?
- Vi meni recite da li postoji jedna jedina devojčica sa 12 godina koja nema takav snimak. Živimo u modernom dobu. To je ono što vi ne znate. Ako malo prečešljate Fejsbuk, videćete šta se tamo dešava. Verovatno više znate nego ja iz medija, da je jedna devojčica iz Kragujevca sa svojih 15 godina imala dva abortusa i imala preko 300 partnera, pa to su dve škole kompletne.
- Da li mislite da je normalno to što se maloletna tako snimala?
- Apsolutno nije normalno, ali neko je nju prevario, i to je tako dospelo u javnost.
Poslednji komentari
  • Lili Vreme: 24.03.2015 08:53h

    Lazes Bogami moja kcerka je 18 God i nema golih slika i sramotnih video snimaka ne stavljaj posten narod i djevojke s tim olosom u isti kos ,,Stvar je odgoja i kulture ,, Samim tim da je od svoej kako kaze 15 god po kafanama pjevala sve je receno ,,Ovde je zakzala prvo porodica jer je nije odgojila a onda drustvo a pogotovo Majka ,,

  • Majka Vreme: 24.03.2015 08:55h

    Ujče, smanjimalo doživljaje, prestani da braniš Cucu tako što blatiš ostalu decu, jer zbog ove tvoje izjave "...Vi meni recite da li postoji jedna jedina devojčica sa 12 godina koja nema takav snimak. Živimo u modernom dobu. To je ono što vi ne znate..." bi mogao da popiješ tužbu od majki dvanaestogodišnjakinja! Sram te bilo!

  • Anđelija Vreme: 24.03.2015 09:11h

    E pa, gospodine, da ti ja kađem: POSTOJI. Moja ćerka ima 19 godina i ne samo da nema video snimak, već nema ni obnažeane fotografije. Pritom, veoma je lepa, ali što je najvažnije od svega ona je pametna i lepo vaspitana devojka koja je maturant i sprema se za prijemni ispit na fakultetu. I sigurna sam da nije jedina, samo o takvim devojkama se ne piše na naslovnim stranama.

  • Kvazimoodo Vreme: 24.03.2015 10:23h

    Cucin ujak. Aloooooo ... gde ide ova drzava kad cucin ujak daje intervju za novine. Ko je cuca, ko je njen ujak ... Da li smo mi svi komplet toliki moralni idioti kad cucin ujak daje izjave za novine. Pa ta kokoska se ne bi slikala gola sa 14 godina da joj majka, otac, ujak, babe i dede nisu to aminovali i da je nisu tako vaspitali. I pre svega su oni za to krivi pa tek onda ona sama. Nadam se da je Milomir Maric bar srecan s obzirom na cinjenicu kakve kalasture promovise na svojoj televiziji.

  • bella italy Vreme: 24.03.2015 11:09h

    neznam o cijim djevojcicama pricas. sve koje poznajem nijedna nema golisavih slika. cuca bila čuča ostala

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP