Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

CRNOGORAC UMISLIO DA JE POZNAT

Takmičar „X faktora” preti Mariji i Danijelu! (FOTO)

Autor: Dragana tripić | 03.11.2013 - 20:00:00h | Komentara: 4

Slava koja traje tek nekoliko dana udarila je u glavu mladom crnogorskom pevaču i glumcu Slavku Kaleziću, te je nakon prvih loših reakcija na njegv nastup krenuo sa pretnjama i osvetama. Naime, aktuelni takmičar “X faktora” koji je žiri oduševio svojom igrom na sceni nekada je bio u vezi sa pevačicom Marijom Šerifović, a kada je video da se njegova bivša i njen brat Danijel Pavlović smeškaju i groze njegovog nastupa, rešio je da se obračuna sa njima.

Izazvao različite  komentare:  Slavko Kalezić

Izazvao različite komentare: Slavko Kalezić

 - Javi se, muškarčino! Od mene možeš samo da učiš. Licemeru. Izvukao sam iz vas ono što ste u duši. Zvao sam te jer ne želim da me novinari smaraju pitanjima vezanim za tvoju zlobu. A ti i ja ćemo se sresti. Ti si propali pevač, a ja glumac. Meni je ovo samo donelo. Crkni u svojoj zlobi. Nesrećni mali stvore. Jedva čekam da te sretnem negde - napisao je Slavko Kalezić u poruci koju je Danijel Pavlović okačio na svoj Fejsbuk profil, a Šerifovićeva je pitala svog brata da li i ona da okači poruke koje je dobila, uz komentar “Bojim se”.

Jedno drugom  su uvek podrška:  Marija i Danijel

Jedno drugom su uvek podrška: Marija i Danijel | Foto: Zoran Ilić

 Cela ova situacija izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži, a Danijel Pavlović pored toga što je naglasio da mu je nastup Kalezića bio “transfer blama” rekao je:
- Ovo manijačenje dotične osobe zaista ne razumem, a i hvala bogu što ne razumem! Ovde bih stavio tačku na besplatan EPP osobama koje za tim najviše i žude.

Poruka  kao dokaz  pretnje

Poruka kao dokaz pretnje

 Marija Šerifović se nije odazivala na naše pozive, ali s obzirom na to da će krajem novembra biti objavljen njen dokumentarni film “Ispovest”, verujemo da će možda tu biti objašnjene neke stvari iz njenog njene prošlosti sa crnogorskim glumcem.

Slavko Kalezić: Marija je moja prošlost, neka me ostave na miru!

Kako bismo čuli Slavkovu stranu priče, pozvali smo takmičara “X faktora” koji nam je besno objasnio da ne želi da se prepucava sa Marijom i Danijelom, ali nam je potvrdio da je SMS koji je Pavlović objavio njegova.

- Ja sam pokazao svoj talenat na takmičenju i ja sam priznat glumac u crnogorskom Narodnom pozorištu. Ne želim da dajem prostor takvim osobama da me blate. Žao mi je što pored svog nastupa koji je oduševio mnoge sada ovakve stvari izlaze u javnost, neka me ostave na miru da radim ono u čemu sam najbolji. Ovo je jako prljavo i ne želim sa Danijelom ni Marijom da se prepucavam. Poslao sam mu tu poruku jer sam hteo da zaustavim njegovo blaćenje mog lika i dela. To što sam ja imao sa Marijom je prošlost, od pre pet godina, i od tada nisam čuo ni video devojku i ne želim da je komentarišem - rekao je za “Alo!” takmičar novog šou programa za talente.

Poslednji komentari
  • dejan Vreme: 03.11.2013 20:15h

    e i vi svakom dajete prostor u novinama.

  • nedjo Vreme: 04.11.2013 00:25h

    ovaj je mnogo odbojan tip

  • Srecko Vreme: 04.11.2013 01:05h

    Kao prvo, KAlezic uopste nije Marijin "bivsi", jer je Marija lezbejka, ali je oko eurosonga, kada su pocele da kolaju istinite price, on pristao da se slika sa njom, kao njen "decko" za casopis Story, kako bi malo zavarali trag. Kao drugo, ovo sto je rekao malom, umisljenom pevacu Danijelu je sve na mestu, cak i pristojno za ono koliko je Danijel nepristojan.

  • Kvazimoodo Vreme: 04.11.2013 08:35h

    Jel moze vise da nam ne saopstavate vesti iz Albanije?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP