Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SKANDAL U "ZVEZDAMA GRANDA"

Takmičarka izvređala žiri jer joj se nije dopalo ono što su joj rekli!

Autor: RAS | 11.01.2015 - 17:30:00h | Komentara: 8

Malo, malo pa se u emisiji "Zvezde Granda" desi neki sukob. Nekada je to između članova žirija, zatim s vremena na vreme i direktor "Granda" Saša Popović uplete svoje prste, a sada je kandidatkinja Danijela Ranđelović nezadovoljna njihovom odlukom osula paljbu po žiriju.

Danijela Ranđelović

Danijela Ranđelović

Naime, Danijela sa žiriju predstavila pesmom "Pričaj Mi Pričaj", ali nije dobila ni jedan glas, zbog čega je imala oštar komentar koji je bio upućen članovima žirija.

- To što se nekolicini ne sviđa kako pevam ne znači da ne valjam jer ja imam nastupe i pevam 12 godina - rekla je nezadovoljna i besna Danijela, što je naljutilo Acu Lukasa.

- Ne da nije dobro, nego očajno. Ovo ne zadovoljava kriterijume ove nekolicine. Treba da imaš poštovanje prema žiriju koji imaju svoju karijeru, koju ti nećeš imati - odbrusio joj je pevač, nakon čega je Danijela konstatovala da ne bi trebalo da se toliko ljuti zbog onoga što je rekla, preneo je "Kurir".

- Mnogo si me naljutila. To je nevaspitanje i nepoštovanje prema ovom žiriju i nikada nećeš biti kompetentna kao ovaj žiri - ljutito joj je poručio Lukas, a na njegovu izjavu se nadovezala i Zorica Brunclik.

- Ja se tebi izvinjavam što nisi bila dobra i zadovoljila naše kriterijume - rekla je Zorica.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • goca Vreme: 11.01.2015 19:18h

    ne ynam da li oni nekada gledaju snimke svojih nastupa uzivo, da vide šta su falševi iako imaju zavidne karijere. Koliko su neki ljudi imišljeni to je zabrinjavajuće za čovečanstvo. oni misle da su mali bogovi i tako se ponašaju a većina ih je neobrazovana, nekulturna poročna i mniogo toga. Odvratni su u sžvojim veličinama.

  • Čalton Vreme: 11.01.2015 20:13h

    Ova mlada pjevačica je totalno u pravu;;Ovi iz žirija kao i Saša Popović su nekome mama a nekome maćeha!!!Njima je važno da je dobra riba i da fino izgleda a glas i finese će joj Žika vepar i Sale zavodnik dograditi..Puno puta sam čuo gde Saša kaže;Mi biramo Zvezdu granda i važno je da fino izgleda..Gledao sam ranije sad gledam povremeno ove folirante, koji na ovoj djeci zarađuju milione..ne znam ime pevačice..malo je bila buckasta a pjevala izvaredno..imala 4 glasa i Saša joj kaž e;;malo izgledaš punije a to nije za zvezdu granda,,Gledam Ameruičke idole,,Pobjednik prošle godine je bila jedna baš elegantno popunjena djevojka;Ali imala je fenomelana glas i pobedila..Ovaj ACA je bruka; kao da je neki velemajstor,,Da je ikad učestvovao u nekom ovakvom takmičenju nikad nebi pobedio;;Jer Saša hoće Lepotice i Lepotane za Zvedu Granda!!

  • JA Vreme: 11.01.2015 20:17h

    Takmicarka mozda I jeste bila malo nekulturna sto je to rekla ali je ziri bio jos nekulturniji.Sve ej to tacno da su oni pevaci I da znaju da pevaju ali na takav nacin da joj kazu da ne zna da peva....To stvarno nije lepo...A I aca lukas ce da joj prica nesto pa ni on nije bok zna koji pevac..

  • Barba Vreme: 11.01.2015 20:59h

    Sve baraba do barabe.

  • Milos Vreme: 11.01.2015 23:02h

    Aca Lukas komentarise necije pevanje? Ej, covek koji ne zna da ubode dva visoka tona. Podrska za devojku.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP