Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ALO! U PROVODU SA SUPERFINALISTIMA „IKS FAKTORA“

Tamara: Momci mi nude brak
Daniel: Devojke mi traže seks
Lukijan: Mami kupujem kuću

Autor: B. Radulović | 14.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Troje superfinalista muzičkog takmičenja „Iks faktor“, Tamaru Milanović, Daniela Kajmakoskog i Lukijana Ivanovića sreli smo u zajedničkom provodu. Među njima nema konkurenstske zavisti, ali svi imaju tremu od nastupa pred publikom u „Kombank areni“.

Uživaju u  popularnosti...

Uživaju u popularnosti... | Foto: Jelena Vučetić

- Pre pet dana sam prvi put pogledala praznu „Kombank arenu“ iz vip salona, kada smo otišli da snimamo pokrivalice za finale i sledila sam se. Tek tada sam shvatila da ću posle pet meseci takmičenja imati priliku da pevam na tom stejdžu o kome mnogi pevači posle mnogo godina karijere sanjaju - kaže Tamara i dodaje da se sada mnogo bolje oseća u svojoj koži i nada se pobedi.


- Moj favorit je Danijel i iskreno mislim da će pobediti, jer taj čovek nije stigao ni da pokaže šta sve zna. Volela bih i ja da pobedim, nadam se, ali biće mi drago ko god to bio - iskrena je devojka čije smo suze gledali u skoro svakom lajvu. Ona ne krije da je srećno zaljubljena, ali i da joj mušakrci preko socijalnih mreža nude brak:

- Nikada nisam imala nepristojne ponude za razliku od muškog dela ekipe, ali su me mnogi momci od 15 godina prosili. Budu mi simpatične takve poruke, ali ne odgovaram na njih. Srećno sam zaljubljena već godinu i više od sedam dana u dečka koji uz mene od početka i jedan je od razloga što sam se prijavila. Čak i kada sam sumnjala u sebe, on me je dizao rečenicom: „Šta god da odlučiš u životu i kojim god putem da kreneš, ja ću biti uz tebe, ali mislim da bi trebalo da pevaš“.

Sa druge strane Lukijan kaže da nema devojku, jer još uvek istražuje „tržište“ dok su mu nepristojne ponude potpuno normalna stvar.

- Devojke nam se nude zato što smo sada popularni i one hoće na svaki način da nas osvoje. Naš realan uspeh videće se tek nakon finala kada se svetla pogase, bez obzira ko pobedi. Ne očekujem pobedu, ali šta god da se desi odlučio sam da ostanem u Beogradu. Otići ću samo do Banjaluke da se sa roditeljima dogovorim oko svega, pa se za mesec dana definitivno selim. Ukoliko se desi da pobedim, mami sam obećao kuću na moru, mada ću joj tu želju ispuniti u svakom slučaju čim budem mogao - ističe Ivanović.
Iako važi za njavećeg favorita Daniel kaže da time ne želi da se zanosi.

- Imao sam par puta ovakvu priliku, pa ništa od toga nije ispalo, zato znam koliko ovo brzo može da propadne, zbog čega stojim sa obe noge na zemlji. Imam intuiciju da je baš sada vreme da uspem, ali spreman sam i na suprutno. Došao sam ovog puta spreman, jer nisam imao više šta da izgubim, ostavio posao i stan i sve stavio na jednu kartu. Mislim da je Tamara takođe zaslužila da pobedi - objašnjava Makedonac koji ima otvorene ponude za seks od stane nežnijeg pola, ipak on im poručuje da to nije romantično.

- Te ponude nisu lepe jer nismo mi životinje! One nas ne poznaju, pa kako mogu onda da nam nude takve stvari? Devojke moraju imati malo ponosa u sebi. Nažalost nisam zaljubljen, jer dobro biram, ali pošto dolazim definitivno da živim u Beograd, biće vremena.
Poslednji komentari
  • Zarko Vreme: 15.03.2014 14:28h

    Dodjite svi u Beograd pa napravite karijere,a posle pljujte po Srbiji i Srbima!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP