Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PEVAČICA POBEGLA OD BIVŠEG DEČKA KOJI SE NAŠAO NA PROBI EMISIJE

Tanja Savić histerisala u TLZP

Autor: Sanja Arsić | 26.11.2014 - 10:00:00h | Komentara: 8

Tanja Savić nedavno je histerisala na probi emisije “Tvoje lice zvuči poznato” jer je tu bio i njen bivši dečko Darko Filipović. Naime, pevačica je vikala na organizatore emisije “Tvoje lice zvuči poznato” jer su pozvali prvu generaciju “Zvezda Granda” da budu gosti Banetu Mojićeviću, a među njima se našao i Darko sa kojim je pevačica nekada bila u vezi i kog ne želi da vidi.

Tanja Savić

Tanja Savić | Foto: Mitar Mitrović

Kako saznajemo od izvora koji se našao na licu mesta, Savićeva je došla na probu i u bekstejdžu ugledala svoje kolege, a pozdravila se sa svima osim sa Filipovićem.
- Tanja je ušla u prostoriju gde su sedeli Darko, Bane, Stevan Anđelković, Slavica Ćukteraš i Nemanja Nikolić, pozdravila se sa svima i izljubila sem sa Filipovićem.

Onda je bez zadržavanja otišla na scenu gde su bili organizatori i počela da viče: “Ne želim da gledam Darka”. Rekla je da joj nije jasno zašto su je doveli u situaciju da mora da deli prostoriju sa Darkom, koji je u proteklih mesec dana non-stop prozivao preko medija. Pokušali su da joj objasne da ona sa njim ne mora da komunicira da bi ona nastavila da im objašnjava da ne želi da bude na probama kada je i on tu, da će snimanje emisije nekako istrpeti, ali da ne želi pet dana da se sreće sa njim. Zahtevala je da joj se pomeri vreme probe. U jednom momentu naišla je Slavica, povukla Tanju sa strane i rekla joj da se kontroliše i da bude iznad situacije, da se postavi kao profesionalac.

Darko Filipović

Darko Filipović

Nakon razgovora sa koleginicom Savićeva je “povukla ručnu” i smirila se. Otišla je u kafić gde je sedela dok su Mojićević i kolege iz prve sezone “Zvezde Granda” probali tačku. Darko se ponašao sve vreme kao da se ništa ne dešava i uopšte nije reagovao - ispričao nam je izvor sa lica mesta.
Kako bismo proverili ove informacije kontaktirali smo sa Filipovićem, koji nam je rekao:

- Nemojte ništa da me pitate za Tanju, ne želim da komentarišem tu ženu više. Što se tiče TLZP-a, šouu je odličan i lepo smo se zabavili, a verujem da će se naše imitacije dopasti i publici - rekao nam je Darko, dok je Tanja ostala nedostupna za komentar.

Briljirali  na sceni: Bane i Tanja

Briljirali na sceni: Bane i Tanja

Tanja i Bane kao Zona i Mane!


Ove nedelje publika će imati priliku da Tanju Savić i Baneta Mojićevića vidi u ulozi Zone Zanfirove i Maneta Kujundžije. Njih dvoje oprobali su se kao glumci, a Savićeva je otpevala je i pesmu iz filma „Puče puška“. Bane se odlično snašao u ulozi Maneta, pa je, poput njega, sedeo u kafani, čašćavao plesačice novcem i ispijao rakiju. Iako je u filmu u ovoj sceni oko stola pevala Biljana Krstić, ovog puta producenti emisije “Tvoje lice zvuči poznato” osmislili su da Tanja, koja glumi Zonu zapeva na sceni. Žiri je dao samo pozitivne komentare, a publika je ovaj njihov nastup nagradila gromoglasnim aplauzom.

Poslednji komentari
  • lola Vreme: 26.11.2014 08:08h

    Darko,bar jednom budi dzentlimenstani na stranu svoje koleginice a i bivse devojke.

  • GOCA Vreme: 26.11.2014 10:39h

    Ovaj Darko je gori od nekih zena, samo ogovara ljude pogotovo Tanju ipak je ona majka dvoje dece i ima muza treba da ima malo postovanja, ali Darko je ljiga teska!!

  • trtamrta Vreme: 26.11.2014 14:48h

    jeli ovo "prva" postaje prvapink?

  • riki Vreme: 27.11.2014 03:10h

    Darko joj zavukao imala je ona burne veze sada mi nije jasno kako muskarci pozele da imaju dete sa takvim zenama , depresija teska kada znas da je njih desetak bilo hahaha .

  • mira Vreme: 27.11.2014 13:16h

    Ne znam sta je on o njoj pricao ali Tanja je postala takva smaracica da to nema kud dalje! Samo pokazuje svoje poreklo svim ovim postupcima u poslednje vreme. I Bane Moicevic i Slavica joj sugerisu i pomazu,ali ne vredi, ona se nalupetala gluposti za medalju. Frustrirana je do bola! Hitno kod lekara po bombonice i na seansu!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP