Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

AVIN OTAC ŠOKIRAN ĆERKINIM IZJAVAMA

Tata Ivica: Srbi, izvinite!

Autor: D. Petrović | 30.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 3

Hrvatska starleta Ava Karabatić je, nakon što je u srcu Srbije imala nacionalističku izjavu protiv Srba, dan kasnije, uprkos opomeni, prozvala i Crnogorce. Njen otac Ivica za „Alo!” tvrdi da ne zna odakle njegovoj ćerki takve rečenice i izvinjava se u nadi da hrvatsku starletu ipak neće izbaciti iz rijalitija „Veliki brat”.

Stao u odbranu ćere: Ivica sa Avom

Stao u odbranu ćere: Ivica sa Avom | Foto: Vladimir Lukić

- Jako sam uznemiran zbog pisanja medija danas i juče o Avi. Čudi me da je ona tako nešto rekla, jer ona ne samo da nije tako vaspitana već ona nema ništa ni protiv koga. Ona je verovatno bila surovo isprovocirana. Izvinjavam se u njeno ime, ona se izvinjava - rekao je Karabatić, koji tvrdi da Ava toliko voli Srbe da čak priželjkuje u našoj zemlji da se uda.

Ava Karabatić (24)

Ava Karabatić (24) | Foto: Zoran Ilić


- Ja ne želim da ona zbog toga što je rekla ispadne iz rijalitija. Čak mislim da ona nije ni svesna šta je rekla. Ona nema mržnju u sebi i, ako ste gledali, mogli ste da vidite da ona to nije rekla sa mržnjom, dok je ona Maja Nikolić javno i transparentno narodu sugerisala da se okrene protiv Ave. U njenim izjavama bilo je mržnje, u Avinim nije - tvrdi starletin otac i dodaje da je šokiran i ćerkinim prozivanjem Dragutina Topića da se ponaša na određen način „jer je Crnogorac”.

- Ja stvarno ne znam odakle joj to. Da je bilo kakvu drugu glupost izvalila, ja bih znao kako da objasnim, ali ovo ne mogu, jer mi u kući ne pričamo o tim temama - ističe Ivica Karabatić.

Azdejković

Azdejković | Foto: Dimitrije Goll

Azdejković: Nije Ava kurva!!!

U odbranu hrvatske starlete Ave Karabatić stao je i gej aktivista Predrag Azdejković, koji nije opravdao njene nacionalističke izjave, već činjnicu da je prve večeri imala seksualne odnose sa kaskaderom Urošem Ćertićem, koji je, prema njegovom mišljenju, očigledno, neodoljiv.
- Nije Ava kurva, i ja bih Urošu dao prvo veče!!! - napisao je Azdejković na „tviteru”.

 

„Emoušn”:  Nacionalističke izjave se neće ponoviti!

Povodom ponavljanja nacionalističkih izjava Ave Karabatić, produkcijska kuća „Emoušn” ponovila je svoje upozorenje da će ova učesnica biti izbačena ukoliko bude nastavila sa širenjem nacionalne mržnje, a osim nje i svi koji budu imali slične ispade. - U kući Velikog Brata su takve stvari strogo zabranjene. Svi učesnici su upozoreni i to se više neće ponoviti - saopštili su iz produkcije.

Marijana Kovačević

Marijana Kovačević | Foto: Zoran Lončarević

Marijana Kovačević: Ava, radi šta želiš!

Kako sada već po pravilu Hrvatice prve „zatresu jorgan planinu” u rijalitiju „Veliki brat”, kontaktirali smo sa Marijanom Kovačević, poznatijom srpskoj javnosti pod prezimenom Čvrljak, koja je 2011. zajedno sa Nikolom Nemeševićem Nemešem izazvala pravu pometnju u ovom šou programu, a potom i pobedila.


- Ja kao pionirka? Sad me zafrkavate? Ne poznajem devojku, ma neka ljudi rade šta žele, ako mene lično ne dotiče, i ne tiče me se - kaže Kovačevićeva, koja dodaje da više neće učestvovati u rijaliti formatima.


- Ne pratim šou „Veliki brat”. Lično, ne gledam ništa iz čega ne mogu nešto naučiti. A mislim da je dosta bilo rijalitija za mene - iskrena je Kovačevićeva, koja tvrdi da bi isto postupila sada kao i 2011. godine, kada je ušla u rijaliti „Veliki brat”.


- Eh sad, lako je posle bitke glumiti generala... Ali čemu izbegavati nešto što te usrećuje? Zaljubili smo se, ljudi, imala sam isprazan brak, verujte mi da niko nije bio ništa više povređen od mene. A Nikola i ja uopšte nismo bili vulgarni, ništa se nije videlo, ne znam čemu tolika prašina oko malo ljubavi? - pita se Marijana, koja pored pobede u rijalitiju „Veliki brat” sada ima i mir, ali i sređen odnos sa bivšim suprugom.


- Ma svi smo mi samo ljudi, tu je samo ego bio povređen, sada je sve u redu. Srećan je s drugom i ja sam srećna zbog njega. U korektnim smo odnosima zbog zajedničke ćerke - rekla je Marijana Kovačević.

Poslednji komentari
  • bakicaaa Vreme: 30.03.2013 14:15h

    ...eto Srbi vole Hrvatice i poslije seksa...:)))

  • NEDJO Vreme: 31.03.2013 01:08h

    ava strava!

  • Luka Vreme: 31.03.2013 10:58h

    Proverite! Ava je po ocu srpkinja. Čemu ova priča?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP