Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

UČESNIK „PAROVA“ IMA KUĆNI VIDEO

Tera crnku da riče ko zec

Autor: Lj. Tozev | 31.05.2015 - 03:12:00h | Komentara: 6

Popularnog ukućanina vile „Parova“ Iliju Grahovca imali smo prilike da upoznamo kao čoveka koji u 21. veku ima roba, a odsad i kao nekoga ko voli da se snima tokom seksa.

Zmaj ima pornić u kom devojku moli da se seksaju  ko zečevi, dok ga drugi muškarac udara po guzi

Zmaj ima pornić u kom devojku moli da se seksaju ko zečevi, dok ga drugi muškarac udara po guzi

Ogavni snimak iz njegove spavaće sobe dospeo je u javnost, a najsmešniji deo je kada Zmaj od Šipova devojku tera da vrišti.
S obzirom na to da nepoznata žena leži kao „mrtav konj“, što bi naš narod rekao, dok Ilija obavlja radnju, on pokušava da je stimuliše kako bi doživela orgazam.


- Hajde, hajde, pokaži mi kako radi zeko kada se popne. Kako konj to radi?! Pokaži mi. Hajde, malo narikaj kao zekonja - govori joj Zmaj dok ona, sudeći po faci, jedva čeka da se siđe sa nje.

Još jedna u nizu gadosti  Zmaja od Šipova

Još jedna u nizu gadosti Zmaja od Šipova


- Mora da vrišti, ne mogu ovako - žali se Zmaj čoveku koji snima sve, pa on prilazi otpozadi kako bi Iliju udarao po goloj zadnjici da bi mu ugođaj bio veći.

 
I dok devojka sa kojom Zmaj ima seks sve vreme okreće glavu od kamere da joj se ne bi videlo lice, jer su je očigledno platili za ovu uslugu, Ilija je ubeđuje da ga oralno zadovolji.

- Hajde onda da mi p*šiš. Možeš i sa kondomom ako hoćeš - predlaže ukućanin „Parova“, ali crnka odbija sve to.
Potpuno isključena iz svega što se dešava u krevetu, i kao da to nije njeno telo, Zmajeva ljubavnica odsutno gleda u plafon, čekajući da čovek koji ih snima pritisne stop dugme.

S obzirom na to da smo u rijalitiju imali prilike da Iliju, pored silnih Zmajica koje su mu na usluzi, vidimo samo u akciji sa Amelom, Zmaj je to pravdao svojim džentlmenskim stavom. Ovaj pornić bi mogao ne samo da demantuje status gospodina za kakvog se proklamuje, već i da ozbiljno ugrozi njegovo hvalisanje da je dobar ljubavnik.

Prvo ju je hvalio, a sada je pljuje

Prvo ju je hvalio, a sada je pljuje

Zmaj: Majo, ti si ku*va!


Pošto mu nije bilo drago što je njegova zmajica Maja Bursać navodno oralno zadovoljila Gastoza, a njega odbila, Zmaj je osuo salvu uvreda na njen račun.
- Ti ne znaš šta si propustila! Otišla si njemu da se guziš, ku*vo, a meni glumiš nevinašce. Ti si ku*va obična i ološ. Izabrala si njega, a ne znaš da sam ja poznat po tome što mogu šest do sedam sati da vodim ljubav - hvalio se Ilija, iznerviran što je njegova ukućanka izabrala mlađeg.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 31.05.2015 07:38h

    Kakva montaza i kakva kampanja protiv Zmaja. Imate dokaze za to da drzi roba i da je ovo stvarno on?Preterujete u pljuvanju Zmaja.

  • pera Vreme: 31.05.2015 10:08h

    Prateci komentare na You tube procitao sam da je pola Poslovne skole bilo sa Majom .Ne moraju da imaju odnos sa njim ali one su usle kao Zmajice a zabijaju mu noz u leda stou kazuje da nisu postene. Zmajevo gnezdo je cist promasaj.

  • OTPOB Vreme: 31.05.2015 12:07h

    Ovo je staro najmanje 7 godina

  • duduludu Vreme: 31.05.2015 14:05h

    Meni nije jasno kako vi ne razumete da je ovaj covek psihicki bolesnik covek ima papire da je lud,lecio se u ludari znaci on sta god napravi ne odgovara za svoje postupke ludak 1/1 strasno koliko je bolestan!!!

  • Tanja Vreme: 31.05.2015 16:36h

    Odvratan, da odvratniji ne može biti !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP