Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

TOMA OSUO PALJBU PO ZORICI

Teraš decu po kafanama da te j*bu!

Autor: Isidora Tubin | 31.05.2015 - 22:15:00h | Komentara: 2

Nominacije u vili „Parova“ uvek su uzbudljive, napete i prožete svađom i uvredama, ali ono što je iznenadilo gledaoce, a i same takmičare, jeste svađa između Tome Pantersa i Zorice Marković. Nakon što je Zorica nominovala Tomu, on je pevačicu optužio da podvodi mlade pevače i da traži seksualne usluge kao uslov da bi zapevali u njenoj kafani.

Zorica Marković

Prvi put reagovala bez incidenata: Zorica Marković | Foto: Rajko Ristić

- Uslov da bi mladi pevači došli kod tebe u kafanu je da te je*u. Kobilo jedna, ne možeš više da pevaš ni u svojoj kafani, svaku kafanu si zaje*ala - nizao je uvrede Toma, jer ga je očito veoma pogodilo to što je Zorica javno rekla da želi da on napusti vilu.


Zoričin odgovor da je on zao čovek ga je dodatno isprovocirao, pa je optužio pevačicu da je prevarila i njihove kolege.

- I Vesnu Zmijanac si prevarila, nisi joj dala pare. Celu estradu pljuješ i varaš, gde god si otišla, zaje*ala si ljude. Ljubomorna si što ja imam svoju kafanu, a tebe izbacuju iz svakog lokala u koji uđeš - rekao je Toma, a Zorica se sve vreme samo smeškala, dok su ostali takmičari ćutali i začuđeno posmatrali situaciju.

Međutim, tu nije bio kraj svađi, jer je Toma rešio da nastavi sa optužbama, a sledeća u nizu bila je da je Zorica i njega prevarila i da mu nije isplatila honorar.

Toma Panters

Isprozivao Zoricu: Toma Panters | Foto: Mitar Mitrović

- I mene si zaje*ala, nisi mi dala 500 evra kada sam sa „Panterima“ pevao kod tebe u kafani. Ti si lopov i prevarant, ženo Božija. Napolju ima milion svedoka koji mogu da kažu koji si ti ološ od žene. Sad si me povukla za jezik i neka si, i ima cela nacija da čuje ko je Zorica Marković. Otkako si ušla ovde, sve žive iza leđa ogovaraš. Tako radiš i napolju, celom estradom ispiraš usta - zaključio je Toma.

- Nisam ti dala pare, jer je došlo petoro ljudi na nastup. Ti da ne pevaš u svojoj kafani, ne bi imao gde da udaraš kašikama u šerpu, jer je to jedino što znaš - završila je raspravu Markovićeva.
Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 01.06.2015 09:05h

    Pa šta i ovaj hoće, da mu neko peva hvalospeve i da ga niko ne nominuje za ispadanje?? Zorica me nikada nije interesovala kao pevač, ali ovo je tolika prizemnost od ovog debelog foliranta. Pljuje nekoga što ga je predložio za ispadanje, pa mora neko, pa i on. Nije to razlog da javno ispričaš najcrnje stvari o nekome!?

  • Lignja Vreme: 01.06.2015 15:31h

    Lijte kiše, Mirno spavaj nano, Kad me život zaboli, Sastavi nas Bože, Otrove moj, evo iz cuga sam bez razmišljanja istresao nekoliko Zoričinih hitova, i samo ovo da otpeva, i već je napravila vrhunski nastup, a Tomini Panteri umeju samo da prave buku i ispuštaju neartikulisane zvukove. To se ne može nazvati pevanje, i treba da se pokrije ušima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP