Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

EMININI OBOŽAVAOCI VREĐAJU KRISTINU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Ti si alapača, mesto ti je u „Farmi”!

Autor: S. Arsić | 11.02.2014 - 09:20:00h | Komentara: 4

U susret finalnoj emisiji “Iks faktora” sve je veća tenzija među članovima žirija, ali i njihovim fanovima, koji su na društvenim mrežama žestoko izvređali Kristinu Kovač zato što je izjavila da joj se ne dopada kako Emina Jahović obavlja svoj posao mentora. Kako bi zaštitili svog idola, vatreni Eminini fanovi poručili su Kristini na Tviteru da je alapača i da joj nije mesto u ovom takmičenju!

Kristina Kovač

Kristina Kovač | Foto: RAS

- Ova žena je toliko bezobrazna, jadna, alapača, odvratna i ko da joj je 65, ona je za “Farmu” - napisala je jedna ogorčena obožavateljka Jahovićeve, koju je

Kristina nazvala pacijentkinjom:


- Evo još jedne pacijentkinje, juhuuu, blokčiiiiiić.
Eminini fanovi se tu nisu zaustavili.


- Kod propale pevaljke Kristine greška je u mozgu. Ološ - nastavili su da vređaju Kovačevu.

Kristina Kovač

*Kliknite za uvećanje

 
Kad se rat zahuktao, Emina je odlučila da se oglasi.

- Dragi moji fanovi, molim vas, ne pišite ružne reči o Kristini, bez obzira na sve, u zajedničkom smo projektu. Njen način nije moj - tvitnula je Emina, što je očigledno razbesnelo njenu koleginicu, koja je izdala saopštenje.

„Ko gubi, ima pravo  da se ljuti”,  poručuju iz  Eminine PR  službe

„Ko gubi, ima pravo da se ljuti”, poručuju iz Eminine PR službe | Foto: Zoran Ilić

- Poslednjih dana me uznemiravaju lažni naslovi, iskrivljene reči, nepostojeći konteksti i na kraju, ali ne i manje teški za podnošenje, militantni fanovi Emine Jahović... Moja koleginica iz žirija Emina Jahović je, i pored svog iskusnog PR menadžera, kao da se prvi put susreće sa tabloidima i načinom na koji oni okreću stvari, naivno oberučke prihvatila kontekst u koji je moja sažeta i precizno formulisana izjava na silu ubačena i preko svoje PR službe poslala “odgovor”.

Koleginica je u pravu. Moj način nije njen. Moj način je neuvijen, direktan, iskren i neopterećen željom da se svima dopadnem - završila je Kovačeva.

Ovim povodom pozvali smo PR službu Jahovićeve.

- Sve što smo imali mi smo rekli. Ko gubi, ima pravo da se ljuti - rekli su nam iz Eminine PR službe, aludirajući na činjenicu da je Emina jedini član žirija koji nije izgubio nijednog kandidata, dok je Kristini ostala samo jedna takmičarska grupa.
Pozvali smo i Kovačevu, ali je ona do zaključenja ovog broja “Alo!” bila nedostupna.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 12.02.2014 09:13h

    Ova Emina je olos. Neiskrena, isfolirana, prepotentna bez ikakvog realnog osnova. Sta je ona postigla pevanjem bas me zanima??? Neobrazovana, priprosta, jedino sto ima novac... Kristini i nije mesto sa tim polusvetom

  • Ludi ja Vreme: 12.02.2014 14:54h

    Nisam ljubitelj ove Jahovicke,ali molim ljude da me podsete koliko je pesama snimila Aleksandra Kovac posle raspada grupe K2, ja znam samo jednu .Daleko da ona nije talentovana, o tome govora nema,ali se nij ni zadrzala na estradi ,dok Jahovicka i dalje pliva u tim mutnim vodama

  • dARKOOO Vreme: 12.02.2014 19:31h

    Kao sto rekoh izgubice ih i Emina i to brze nego sto misli

  • nikola Vreme: 12.02.2014 20:15h

    Kristina je jasna u svemu kaže ono što smatra da je tako mislim da u njoj nema zlobe --ima više poštovanja od ostalih---A što se tiče takmičara ruku na srce njena grupa nije zaslužila da ispadne --mali Kodžo je loše pevao ,baš loše ..i ne razumem zašto neki članovi žirija nasedaju na plač --povredu itd. Isto mislim i za malu Ilmu otpevala je samo prvu pesmu prilično dobro ...ostalo ..ne ..ali zna se zašto ne ispada ima veliku podršku svojih navijača koji i ne slušaju kako peva .....Objavićete ovo nadam se ..ja sam se usudio da kažem šta ostali nesmeju...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP