Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

X FAKTOR

Tončiju u konačnoj odluci pomaže Petar Grašo

Autor: blic.rs | 09.05.2015 - 19:00:00h | Komentara: 0

U novoj epizodi popularnog regionalnog takmičenja publika će videti kako su se bendovi i mladići pokazali u nemilosrdnoj fazi takmičenja “Kuće sudija”.

a Poznato je da u ovoj fazi takmičenja sudije pozivaju svoje goste mentore kako bi im pomogli da naprave pravi izbor u konačnoj odluci: ko ide kući, a ko nastavlja borbu za pobedu u emisijama uživo!

a Tončiju Huljiću u ovoj teškoj odluci pomoći će njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Petar Grašo, što je na snimanju izazvalo iskeno oduševljenje Tončijevih kandidata.

a

 - Snimanje je bilo jako ugodno i moram da kažem da sam uživao gledajući i slušajući Tončijeve kandidate. Tonči je stari mačak i on dobro i izdaleka namiriše ko je talentovan. Nismo se bitno razilazili oko mišljenja i verujem da je uz moju malu pomoć doneo ispravne odluke. Sasvim sigurno nije lako ni jednostavno donositi odluke koje tim mladim ljudima ruše trenutne snove i ambicije. Svi takmičari su svesni da pobednik može biti samo jedan i to je ono što ovakve emisije čini jako stresnim, ali baš zato i interesantnim - kaže Grašo.
Kako saznajemo, da bi maksimalno opustio svoje takmičare Tonči Huljić ih je odveo na luksuznu lokaciju – velelepnu vilu sa bazenom u kojoj su momci i devojke uživali.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP