Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ATINA FERARI IZ KUĆE „PAROVA” ZA ALO!:

Topalko voli otpozadi!

Autor: Ljubomir Tozev | 25.03.2015 - 20:00:00h | Komentara: 3

Igračicu Atinu Marković alias Ferari posetili smo u kući rijalitija „Parovi“, gde nam je otkrila detalje tajne veze sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom, sa kojim je, kako kaže, dve godine imala seks avanture, ali i ispričala koje poze su isprobavali u krevetu.

„Ja sam volela da budem na njemu dok  imamo seks”

„Ja sam volela da budem na njemu dok imamo seks”

- Bila sam sa Topalkom oko dve godine u vezi, ali nam nije išlo, pa smo raskinuli. Uglavnom je dolazio kod mene kući, pošto živim sama, a često smo se kada završi nastup nalazili u hotelu. Tokom seksa nismo radili izopačene stvari i perverzije, ali sam ja volela da budem na njemu, dok je on voleo da me je*e otpozadi - otkriva Atina i tvrdi da joj nije smetalo što je bila ljubavnica čoveka koji je u braku.

Našem fotografu  pokazala je omiljenu  pozu poznatog pevača

Našem fotografu pokazala je omiljenu pozu poznatog pevača | Foto: Zoran Ilić

Volim kada me Bora i
Hasan udaraju po guzi


S obzirom da su je Bora Drljača i Hasan Dudić, koji mogu dede da joj budu, mazili i pipkali, Atina kaže da joj to ne smeta.
- Nije mi gadno kada me udaraju po zadnjici, to mi je potpuno u redu. Nervira me samo kada Hasan počne da mi izjavljuje ljubav i da me napada. Stalno mi se približava ka usnama i osećam se malo negodno, jer nije čovek mojih godina. Inače, on je jedini koji je u rijaliti poneo kondome - otkriva starleta.

- Vodim se devizom: „Sve što je zauzeto, može biti oduzeto“. Uostalom, i njegova žena se viđa sa drugim muškarcem i zato se nije usudila da mi preti. To je razlog zašto se i ne bori za Milana. Jedno veče smo se srele u klubu, kada smo on i ja nastupali zajedno. Samo me je popreko gledala, ali nije ništa rekla, jer je bila sa ćerkom - kaže starleta i otkriva da njen kolega iz rijalitija Jasmin u gaćama nema „smoki“, kako su pričale druge ukućanke.

- Kada smo se u krevetu vatali i simulirali seks, pokazao mi je da mu nije mali, kao što su druge ukućanke pričale. Mene Jasmin ne privlači, sa njim sam iz zezanja - istakla je Ferari i oplela po Maci Diskreciji.

- Znam da radi za pare i da se bavi elitnom prostitucijom. Lično sam gledala kako se skida gola, igra se sa vibratorom i sve to kači na internet. Njeni glasači su zapravo njeni je*ači, a majka joj je čist ludak jer je u svemu tome podržava - bez dlake na jeziku kaže Atina, koja priznaje da je udata samo zbog papira, te da je svoj brak skupo platila Srećku Gajiću Krečaru.

Atina Ferari

Atina Ferari | Foto: Zoran Ilić


Pozvali smo Topalovića kako bismo čuli šta on ima da kaže za ovakvo izlaganje učesnice rijalitija, ali on nije odgovarao na naše pozive i sms poruke.

Cuci fali seks sa Šabanom


Atina je zgrožena činjenicom da je Ivona Negovanović Cuca, izmislila trudnoću kako bi se promovisala.
- Kada mi je namignula kao znak da nije trudna, dok je svima pričala da jeste, shvatila sam da je moderno na takav način privlačiti pažnju. Znala sam da laže, jer da je trudna drugačije bi se ponašala. Njoj generalno fali seks sa Šabanom - istakla je Markovićeva aludirajući na vezu Cuce i Šaulića.

Poslednji komentari
  • showman Vreme: 25.03.2015 21:24h

    I ja bi je odpozadi...

  • maki Vreme: 26.03.2015 00:46h

    laze ova laze nema pojma

  • Marko Vreme: 26.03.2015 08:28h

    Atina, ti si zlo veliko!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP