Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NOVI RIJALITI

Traži se Zmajica za Zmaja od Šipova!

Autor: E.A. | 10.04.2015 - 21:30:00h | Komentara: 1

Zmajica –žena zmaj, koja će biti partner Iliji Grahovcu, alijas Zmaju od Šipova, očito se ne nalazi među takmičarkama šou programa “Parovi”!

Zmaj od Šipova

Zmaj od Šipova

Sve su ga odbile i on, jednostavno, ma koliko bio zabavan i simpatičan, ne može sebi da pronađe – para!


Produkcija “Parovi”, iz tog razloga, odlučila se za – rijaliti u rijalitiju, odnosno raspisuje konkurs za – Zmajicu!

- Sudeći po telefonskim pozivima, mejlovima koje dobijamo, a videli smo i kad se pojavio na Zemunskoj pijaci, Ilija Grahovac u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce – kažu u produkciji Hepi televizije, zato je produkcija odlučila da napravi rijaliti u rijalitiju.

Naime, na konkurs, koji je raspisan, mogu da se javljaju dame koje pristaju da budu partner Zmaju od Šipova i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili, ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, a možda i odnese nagradu, koja ide do 100.000 evra.

- U luksuznu vilu ulaziće jedna po jedna, a nova zvezda “Parova” biraće sebi partnerku, uz pomoć produkcije, ali i svojih saboraca, ostalih takmičara – kažu na Hepi televiziji.

Zmaj od Šipova

Podsećamo, Zmaj od Šipova, često je izjavljivao da, ako ga neka žena ne odabere, ne može se “od sramote pojaviti u Banjaluci”, kao i da se skidao “zarad marketinga i da pokaže damama čime raspolaže”.

- Shvatio sam da sam preterao, ali voleo bih da imam para - rekao je Zmaj produkciji Hepi televizije i više puta iznosio u javnost.
– Marko Perović je u jednom trenutku spavao sa dve, sa Emom i Atinom, a ja sam, kao pas. Još su me kaznili da moram da spavam na podu.

Odmah po objavljivanju telefona na ekranu Hepi televizije, počele su da zovu potencijalne Zmajice. Neke su se hrabro prijavljivale, a neke prijavljuju porodica i prijatelji.
Poslednji komentari
  • Blablablatruc Vreme: 11.04.2015 16:39h

    Ko je doveo ovog smora, a jos gore ko mu daje 90% vremena da prica uzivo? Ovaj je katastrofa! To sto ima toliko puno glasova, samo govori o nivou svesti ljudi u Srbiji! Ceo taj cirkus u parovima je bas kao sto rece Maric," ogledalo Srbije"!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP