Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

U žiriju Bora Čorba, a Sneki kao Ana Bekuta!

Autor: A. O. | 13.11.2013 - 23:30:00h | Komentara: 0

Specijalni član žirija šeste epizode muzičkog šoua biće roker Bora Đorđević. Budući da je već bio imitiran, i to na samom startu ovog muzičkog spektakla, ove subote niko se neće naći u ulozi gosta, što je do sada bio običaj.

Frontemena Riblje čorbe je u prvoj epizodi veoma supešno imitirao Željko Šašić, koji je tada maestralno otpevao hit “Pogledaj dom svoj, anđele”. Bora je bio oduševljen Željkovom imitacijom.

Željko Šašić kao Bora Čorba

Željko Šašić kao Bora Čorba

 - Željkova imitacija je bila fantastična i svaka mu čast kako je skinuo moje pokrete. Nemam apsolutno nijednu zamerku na njegov nastup, čak sam posle emisije otišao u kladionicu i predstavio se kao Željko Šašić – rekao je Đorđević posle emisije.

Čuveni roker ima samo reči hvale za šou, pa je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da bude član žirija. Poznat kao čovek bez dlake na jeziku, s nestrljenjem se očekuje šta će Bora Čorba reći o nastupima takmičara, da li će biti oštar ili diplomata.
U subotu nas očekuju sjajne transformacije, biće ponovo dobrih maski i odličnih koreografija, a malo lakši zadatak u novoj epizodi ima prošlonedeljna pobednica Snežana Babić. Posle imitacija Viktorije i Madone ona se vraća  svom fahu, pa će u subotu imitirati folk koleginicu Anu Bekutu. Za ovu transformaciju Sneki su bili potrebni samo smeđa perika i crveni ruž.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP