Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

JOVANA ZA ALO!

Umesto posla, nude mi pare za seks!

Autor: Sanja Arsić | 19.02.2014 - 20:15:00h | Komentara: 18

Pošto je zbog skandaloznog razvoda od Danijela Alibabića postala glavna medijska zvezda, Jovana Nikolić je prihvatala svaki poslovni sastanak kako bi što pre počela da radi, ali umesto konkretnih ponuda, ona je dobila samo one nepristojne! Kako „Alo!“ saznaje, dve firme su manekenki ponudile da bude njihovo zaštitno lice za honorar vredan 2.000 evra, ali umesto da samo predstavlja njihove proizvode, od Jovane je zahtevano da ima seksualni odnos sa menadžerima, što je ona odmah odbila!

- Jovana je tokom braka sa Danijelom imala dosta poslovnih ponuda, ali ih je sve odbila želeći da se posveti mužu i kući. Sada se kaje zbog toga, jer joj je posle svih skandala oko razvoda vrlo teško da nađe pravi posao - kaže naš izvor blizak manekenki i dodaje:

Jovana Alibabić

Jovana Alibabić | Foto: RAS

 - Čula je da u svetu modelinga ima nepristojnih ponuda, ali ranije joj nikad nisu ponudili novac u zamenu za seks, sve donedavno... Naime, Jovana je dobila dve poslovne ponude, ali kada je otišla na sastanak sa menadžerima, shvatila je o čemu je reč. Niko njoj nije konkretno rekao da će morati da spava sa nekim u zamenu za novac, ali joj je indirektno stavljeno do znanja šta se očekuje od nje. Nikada nije želela da se bavi prljavim poslovima i odmah im se zahvalila na saradnji, naglašavajući da zna šta u stvari žele i da nije iz te priče. Ona je sada malo u Nišu, malo u Beogradu, ali čim nađe posao seli se u prestonicu Srbije, jer je i za njenu karijeru najpametnije da bude u glavnom gradu.


Ovim povodom pozvali smo Jovanu, koja je potvrdila naša saznanja!
- Da, tačno je da sam imala nekoliko takvih ponuda, ali sam ih odbila jer to nije priča u kojoj sebe pronalazim i koju bih ikad u životu prihvatila. Nadam se da će u skorije vreme da mi se desi prava poslovna ponuda, jer imam veliku želju i volju da radim - kaže manekenka za „Alo!“.

Jedva čeka razvod!

Jovana jedva čeka da se zvanično okonča brak sa Danijelom, otkrio nam je izvor blizak manekenki.
- Danijel je prošlost za Jovanu, ne priča o njemu, sve što se dešavalo u vezi s njim i njihovim brakom sada je iza nje. Ona očekuje poziv da se pojavi pred sudom u Podgorici i zvanično okoča njihov brak - kaže naš izvor.
Poslednji komentari
  • seks-na-eks Vreme: 19.02.2014 20:50h

    Kako ih samo nije sramota da nude Jovani - tako malo!

  • Milan Vreme: 19.02.2014 21:04h

    A ona postena pa nece..

  • sava kg Vreme: 19.02.2014 21:05h

    Zar je moguce...?

  • hm Vreme: 19.02.2014 21:08h

    Jovana,pa sta si ocekivala posle F5? Sve po zaslugama,kako si se tamo pokazala(raskalasna,nicega se ne stidis*vodjenje ljubavi pred kamerama*...Prijateljski savet-uzimi dok ti nude,pregazice te vreme,doci ce mladje,lepse,osta ti bez para i posla.Jedini izlaz ti je da se dobro udas(ali za svaki slucaj u miraz ponesi bar mikrotalasnu i mikser,nislucajno vibrator)

  • zemun Vreme: 19.02.2014 21:20h

    pametnije bi ti bilo da se vratis odakle si dosla, bleje ovcice, pitaju se gde si, pun nam je grad malogradjanstine, prostakluka, ... nije dzabe izreka bolje zadnji gradu nego li prvi u selu, kofer u ruke pa kuci, ima firmi koje bi te angazvale tamo, zastitno lice na kutiji za kajmak I sir,a mozda se zaposlis u zadruzi... :-)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP