Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

DABETIĆ OTVORIO DUŠU PRED KAMERAMA

Veljko progovorio o raskidu dugogodišnje veze

Autor: Alo.rs | 01.06.2015 - 12:30:00h | Komentara: 1

Učesnik "Parova" Veljko Dabetić otkrio je da je sa devojkom, koju je voleo devet i po godina, raskinuo posle mesec dana zajedničkog života, a ona je samo dva meseca po prekidu pronašla drugog i udala se.

Veljko Dabetić

Veljko Dabetić | Foto: Facebook/veljko.dabetic

– Nije trebalo toliko dugo da ostajemo, a da ne počnemo zajednički život, ili makar dobijemo dete – rekao je Veljko Dabetić, menadžer repera Đusa.
– Prvi dečko sam joj bio, sve smo zajedno prolazili. Prvi odlazak na more, putovanja, na kojima smo se vezivali još više. Ljudi se plaše braka, plaše se deteta, misle da treba čitav život izlaziti i da će to dete nešto da nas sputava. Logično je da ću, ako imam dete, prvo da kupim njemu benkicu, a ne da idem u kafanu i mislim samo na sebe.
Dalje je nastavio:
– Bili smo zajedno od srednje škole, pa fakultet upisali. Onda smo rešili da živimo zajedno. Posle mesec dana,sve je nekako nestalo. Ona je posle dva meseca našla novog dečka i udala se za devet meseci. Ja sam pauzirao godinu i po dana. Veoma sam emotivan, nije naišla neka koja bi mogla da bude meni adekvatna, da budemo u vezi. I mislim da je potpuno loše biti dugo u vezi sa nekim. Pola godine je sasvim dovoljno da upoznaš nekog, počneš da živiš sa njim, pa i brak da usledi, zašto da ne?

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Nadja Vreme: 01.06.2015 14:44h

    Joj dosta vise o ovoj spodobi nebitnoj,niti zna koje ni odakle je,a kako se ponasa prema zenama cudo da je uopste imao devojku.Pisite o pravim muskarcima, a ne o ovakvim koji je usao u ovaj rijaliti nezna ni zasto a ponasanje kao da je on tu 3 meseca pa vodi glavnu rec a nezna ni kako se ko zove.Covek bez zanimanja i zuba.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP