Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

VUKELIĆEVA RAZOČARANA JEVRIĆEVOM IZJAVOM

Vendi: Ekrem ima sve osobine psa osim lojalniosti!

Autor: D. Tripić | 21.03.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Fascinacija Ekrema Jevrića starletom Stanijom Dobrojević nije se dopala njegovoj (bivšoj?) simpatiji Vesni Vukelić Vendi! Nakon Ekremove izjave da je „Vendi nula za Staniju” i da bi sav honorar dao za jednu noć sa Dobrojevićevom, folk pevačica ga je uporedila sa psom!

„Stanija mi nije  nikakva konkurencija  ni po intelektu ni po  bilo čemu”

„Stanija mi nije nikakva konkurencija ni po intelektu ni po bilo čemu”

- Ako je to on stvarno izjavio, onda Ekrem ima sve osobine psa, osim lojalnosti. Sigurno je bio ucirkan. Opšte je poznato da kada se Ekrem napije ne zna šta priča, obično lupa gluposti. Pa samo veče pre ulaska u „Farmu” zvao me pijan i molio da se vidimo, to dovoljno govori o njegovom odnosu prema meni - kaže pevačica i dodaje:

Ponovo zaljubljen: Ekrem Jevrić

Ponovo zaljubljen: Ekrem Jevrić | Foto: Nemanja Kostić


- Njegove izjave svako može da tumači kako želi jer su to zlobnici. On i Stanija su veštački partneri koji su pod moranjem ušli zajedno u rijaliti. Što se tiče Stanije, ona mi nije nikakva konkurencija ni po intelektu ni po bilo čemu. Ekrem za razliku od nje ima emocionalnu inteligenciju, a kakvu ona ima, to ćemo videti. Inače, Ekrem pada na lepotu i intelekt, a u ovoj „Farmi” toga nema jer je to skup jogi letača (magijaša), preletača, a nema igrača - rekla je Vendi za naš list.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević

Stanija brine zbog stidnih dlaka!

Tek što su ušli u rijaliti šou, novopečena farmerka Stanija Dobrojević požalila se Seksi Sandri kako je zabrinuta zbog stidnih dlačica na preponama. - Ne znam šta da radim kada mi izrastu dlačice na preponama, neću moći da nosim šorts. Izgledaće neuredno i ja ću se osećati neprijatno - zakukala je starleta.

Poslednji komentari
  • miloš Vreme: 21.03.2013 07:21h

    da vendi,on zaista ima sve osobine psa,ali po meni psa vodiča i to vrlo lukavog jer te je celo vreme vašeg vaćarenja i seoske kucaljke vodio kako je hteo.mogao bi igrati u nekom filmu poput čaka norisa u kojem bi ti igrala transvezistu.

  • Jovan Jovanovic Vreme: 21.03.2013 15:02h

    Da li to neko silno pati?Ekreme,Ekreme srcolomce stari,zasto to radis tvom Vendiju?"Farma" je farma ljubavi,a Vendi nije tamo.Morace sama sebi da lize stopala.

  • tika Vreme: 07.07.2013 18:39h

    Vendi je kraljica rijalitija,bez nje propast, a dokaz za to je Farma 4 koja njje nj prici Farmi 3 Dobar je zabavljac,a iznad svega je dobar covek,za razliku od Stanije

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP