Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

200 NA SAT!

Vendi: Mis Svetlana je oralno zadovoljavala Ivana Gavrilovića!

Autor: A. Veljković | 07.09.2013 - 20:15:00h | Komentara: 3

Odranije poznata po analizama javnih ličnosti i potome što u rukavu drži razne informacije o pola estrade, Vesna Vukelić i o novim učesnicima „Farme“ zna dosta detalja o kojima oni mudro ćute. No, Vendi želi da se tajne otkriju, pa je za naš list ispričala nekoliko zanimljivih detalja iz prošlosti Svetlane Koprivice, koja je, kako kaže, imala veoma buran odnos sa denserom Ivanom Gavrilovićem, koga je oralno zadovoljila u jednom toaletu.

Zlu ne trebalo: Svetlana Koprivica

Mis Svetlana | Foto: Marko Metlaš

 - Imala sam priliku da je upoznam davno na snimanju jedne emisije kod Draška Aćimovića. Ta Svetlana, ili Svetlan, sedela je pored mene. Prvo što sam zapazila je brada i tragovi od brijanja koji su se videli na njenom licu, a i muška jabučica i čeone kosti. Odokativno, deluje kao hermafrodit! Na tom snimanju je bio Ivan Gavrilović, a ona ga je fiksirala pogledom i svima je bilo jasno šta joj iz očiju viri. Nakon prljavog plesa koji su odigrali, završili su u toaletu i tada se desio oralni seks o kojem je pričao ceo grad, a i mediji. Da ona ima dobar zahvat najbolje govori podatak da je Ivan iz toaleta izašao raspojasan, sa karminom na košulji i farmerkama, a ona bez ruža na usnama - priča za „Alo!“ Vendi i dodaje da je Gavrilović nakon te afere bežao od Mis Svetlane, koja ga je jurila.

Vesna Vukelić Vendi

Svedok vremena: Vesna Vukelić Vendi

- Gavrilović se nakon toga pravdao i bežao i imao veliku krizu u braku. To je posledica njegove nepromišljenosti, koja je očigledno trajala onoliko koliko je njoj trebalo da se pokaže u toaletu - izjavila je Vukelićeva, koja prati dešavanja na samom početku rijalitija.

Ivan Gavrilović

Neodoljiv, neumoljiv: Ivan Gavrilović | Foto: Rajko Ristić

 -Ništa zanimljivo nisam videla jer nema nijednog čak ni poluigrača. Videla sam Crnog, koji je iz jedne emisije bežao od mene, koji je, koliko sam shvatila, razveden i otac velikog broja dece, on mu dođe kao policajac sa Petlovog brda. Totalno nezanimljiv lik - dodala je Vesna, koja nije želela da priča o svom učešću u tom rijalitiju.

Pošto je Svetlana na farmi, do njene izjave nismo uspeli da dođemo, a i Gavrilović je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.
Poslednji komentari
  • Laza Vreme: 07.09.2013 21:31h

    Kad vendi tako nesto izjavi, to znaci da se debelo zamerila sa doticnom, a i neznam sa koga nije, ali nije mi jasno samo zasto skriva svoje rane radove, orgije ispod satora, i svoju burnu proslost, izigrava damu i sveznalicu, a bolje bi bilo da cuti jer se o njoj mnogo zna, ali niko se ne spusta na njen nivo

  • uaaa botoks Vreme: 07.09.2013 22:08h

    a zasto nju uopste zovu Mis Svetlana...jel se ona to sama prozvala a niko nije imao hrabrosti da joj kaze koliko je ruzna a sada tako napumpana je jos ruznija

  • gavrilovic Vreme: 08.09.2013 10:38h

    Ona zna kako se to radi u klozetu,ima prakse...uostalom,to joj je posao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP