Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

HAOS U KUĆI VELIKOG BRATA

Vendi ulazi, Maju i Avu
izbacuju zbog nacionalizma!

Autor: D.P. - A.V. - S.A. | 29.03.2013 - 18:07:00h | Komentara: 2

Dok Vukelićeva, kako ''Alo!'' saznaje, intenzivno pregovara sa producentima VB-a, šou bi zbog nacionalističkih ispada mogle da napuste Nikolićeva koja je poručila da ''ne sme da pobedi Hrvatica'', i Karabatićeva koja je zapretila da će pričati o tome ''šta su Srbi radili u Vukovaru''.

Vesna Vukelić Vendi

Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar! | Foto: D.D.

Dok milioni gledalaca nestrpljivo čekaju da Vesna Vukelić uđe u ''Farmu'' i napravi pometnju na imanju u Lisovićima, a Ekremu Jevriću opet ''pomuti mozak'', ona će po svemu sudeći prolećne dane ipak provesti u konkurentskoj kući na Košutnjaku!

Kako ''Alo!'' ekskluzivno saznaje, Vukelićeva poslednjih nekoliko dana pregovara sa čelnicima ''Velikog brata'' da se u najskorije vreme pojavi na zlatnim vratima ovog rijalitija.

Vesna Vukelić Vendi

Vesna Vukelić Vendi | Foto: Goran Srdanov

- Svi su očekivali da Vesna uđe u ''Farmu'' jer će tako opet krenuti njen šou, naročito obračun sa Ekremom, koji je izjavio da ona više nije najlepša žena za njega, već je to Stanija. Međutim, Vendi je dobila ponudu da se pojavi i u drugom rijalitiju. S obzirom na to da voli nove izazove, VB joj je delovao primamljivo jer su tamo neke osobe sa kojima se nije susretala, a tu je i Maja Nikolić, sa kojom je u sukobu i koja od nje beži gde god da se nađu zajedno - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da će skandal nastati u samom startu, kada Maja bude ugledala Vendi.
- Mogu samo da zamislim njenu reakciju na Vukelićevu, pa to će biti haos. Verujem da će Vesna imati tamo nekoliko ''meta'', među kojima će sigurno biti i Ava Karabatić, Vesna de Vinča... Ma biće tu njih mnogo. Naravno, postoji verovatnoća da će producenti ''Farme'' u poslednjem trenutku ponuditi veći honorar, ali mislim da je Vesna već odlučila. Svima je ona zanimljiva za rijaliti jer se zna da, gde se ona pojavi, tu nastaje zabava i gledanost vrtoglavo raste - završio je naš izvor, a kada smo pozvali pevačicu da nam prokomentariše naša saznanja, bila je, prvi put, kratka:
- Nemam komentar - bilo je sve što nam je rekla. Inače, kako saznajemo, Vesna Vukelić je pobesnela kada je videla da je Ekrem svakodnevno spominje u kontekstu ''odbačene'', jer joj je našao zamenu, a ona smatra da bi sigurno ''zagrizao'' kad bi opet imali prilike da borave u istoj kući.
No, što bi rekao Šojić – neće da može!

Ava i Maja šire nacionalizam!

Posle seksa i razgovora o njemu, nacionalističke izjave su izgleda omiljena zabava za pojedine ukućane ''Velikog brata'', a Ava Karabatić u svemu navedenom glavni je akter, dok je Maja Nikolić u stopu prati, a svaka ''puca'' iz svog oružja - hrvatska starleta pominje Srbe i Vukovar, a srpska pevačica apeluje na nacionalnu svest koju ne sme da ''isprlja'' Avina pobeda!

Ava Karabatić

Ava Karabatić | Foto: Zoran Ilić

Sve je počelo kada je Ava u toku večernjih časova u sredu zatražila da jede, te pitala ima li kruha, zbog čega ju je jedan od braće Stojanović ispravio.

- Gladna sam, moram nešto jesti, ima li kruha? - pitala je Ava, a Stojanović ju je ispravio.
- U Srbiji se ne kaže kruh nego hleb - rekao je Željko, što je Avu iziritiralo.
- Nemoj ti meni te nacionalističke priče da pričaš. Bolje bi ti bilo da prestaneš, da ja ne krenem da pričam o Srbiji i o tome šta su sve Srbi radili u Vukovaru - odbrusila je Ava za koju je samo dan ranije otac Ivica rekao da ona nije vaspitana u nacionalističkom duhu, već samo da širi ljubav i mir.

Maja Nikolić

Maja Nikolić | Foto: Zoran Ilić

Maja: Milić me je gledao dok piškim!
U rijalitiju ''Veliki brat'' za sada najveći problem ima Maja Nikolić, kojoj smeta ponašanje Milića Vukašinovića i kako se požalila u ispovedaonici, od njega ne može ni da ode u tolaet.

Naime, Soraja, Maja i Milić, koji se nalaze u tajnoj sobi imaju kupatilo, ali bez vrata. To najviše smeta pevačici koja se požalila ''Velikom bratu'' da ne može ni da vrši nuždu jer je Milić posmatra kad god uđe u wc.
- Ja vas molim da nas prebacite u kuću. Ne mogu da slušam Milića kako psuje, viče ni u kupatilo ne mogu od njega da odem. Ja piškim, on stoji i gleda me. Nemamo vrata na kupatilu. Ne mogu da živim sa njim u deset kvadrata - požalila se Nikolićeva ''Velikom bratu''.

Milić Vukašinović

Milić Vukašinović | Foto: Zoran Ilić

S druge strane, Maja Nikolić je već prepoznatljiva po nacionalističkim izjavama, zbog kojih joj se i sudilo kada je u drugom rijalitiju vređala Jevreje. Ovoga puta je javno apelovala da u ''Velikom bratu'' ne sme da pobedi Hrvatica, za koju je takođe rekla da bi biljke, da ih imaju u kući na Košutnjaku, ''pocrkale od Avine kontaminacije''.

- Ne smemo dozvoliti da Ava pobedi! To se ne sme desiti! Ako ona pobedi, Srbija više neće biti srpska - poručila je Maja publici.
Nema šta, Srbija se brani na Košutnjaku!

Filip Panajotović

Farmer šarmer! Filip Panajotović

Muvaju se Stanija i Filip!

Iako je rekla da ne veruje da može da joj se desi ljubav na farmi, Stanija Dobrojević, po svemu sudeći, nije mogla da odoli šarmu mladog manekena Filipa Panajotovića, koji je iz dana u dan sve više osvaja.

Naime, ako je suditi po tome koliko vremena u protekla dva dana provode zajedno, starleta je odlučila da ''spusti ručnu'' i opusti se kada je ljubav u pitanju. Zanimljivo je da je Panatajotović dobio opomenu od repera Ša da, ako planira da Staniju dovede u njihovo društvo, oni je neće prihvatiti. Međutim, Ša nije jedini kome smeta njihova romansa na pomolu, već je i Ekrem Jevrić ljut na starletu jer ga je ''ostavila'' zbog mlađeg.

Jevrić je inače izjavio da će vratiti Staniji za to što je našla drugog i da on ima takvu moć da utiče na publiku da je izbace!

Stanija Dobrojević

Nije verovala! Stanija Dobrojević | Foto: Zoran Lončarević

Poslednji komentari
  • Jovana Bg Vreme: 30.03.2013 15:43h

    Nije baš istina da je gledanost veća kad je Vendi u pitanju jer meni a i mnogima drugima se stvori mučnina u stomaku na njeno eksponiranje zla a da se pri tome stalno poziva na Boga i razne svece. Ako Vendi uđe definitivno prekidam gledanje tog rijalitija i prelazim na gledanje samo onog drugog. Zašto niko ne kaže da je prvi nacionalistički ispad imao blizanac Željko jer je Avi rekao da u Srbiji ne govori hruh nego hleb. Njemu je jasno šta znači reč kruh pa je ipak skrenuo pažnju Avi da u Srbiji mora da govori onako kako se u Srbiji kaže.

  • Goldie Vreme: 02.04.2013 19:20h

    "Vesna Vukelić je pobesnela kada je videla da je Ekrem svakodnevno spominje u kontekstu odbačene," Dajte ljudi, kakva god da je, sigurno nije toliko retardirana da je briga šta priča onaj maloumnjak na Farmi...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP