Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

KREATOR PRVI NAPUSTIO „PLES SA ZVEZDAMA“

Vidić: Znao sam da imam dve leve noge

Autor: B. Radulović | 08.04.2014 - 09:30:00h | Komentara: 2

Kreator Saša Vidić prvi je napustio takmičenje „Ples sa zvezdama“ jer je imao najmanji broj glasova publike, ali i žirija. U poslednjem duelu, Vidić se našao sa pevačicom Nikolijom Jovanović, koja je ovog puta trijumfovala.

Kreator  prvi napustio  „Ples sa  zvezdama“

Kreator prvi napustio „Ples sa zvezdama“

Nakon što su u nedelju naše zvezde probile led i prvi put pred strogim sudijama zaplesali rumbu, sambu, valcer i čarlston, organizatori su sinoć saopštili da najmanji broj glasova imaju Nikolija Jovanović i Saša Vidić sa svojim plesnim partnerima koji su otišli u poslednji duel. Prvo su Nikolija i Ignjat Filipović zaplesali ča-ča-ča, a onda su se Saša Vidić i Ana Mijailović predstavili u plesu paso doble. Ipak, sudije su dale poslednju reč.


- Moja odluka je da spasem Sašu - rekao je Nikola Mandić i to je ujedno bio i jedini glas za kreatorov par, ostala tri člana žirija, Konstantin Kostjukov, Aeksandar Josipović i Marija Prelević, podržali su Nikoliju.

 
- To vam je kao da napuštate porodično gnezdo i odlazite dalje. Ljudi verovatno imaju drugačiju percepciju o meni čitajući moje statuse i tvitove, kao i komentare po novinama, ali sada kada smo se bolje upoznali, verovatno su promenili stav. Mislim da smo sjajna ekipa jer svi su divni ljudi. Ne mislim da je išta ružno rečeno i verujem da su sudije za sve bile u pravu. Ja sam znao da imam dve leve noge, ali vredelo je da pokušam, bar sam nekom pomogao. Navijam za sve takmičare, ali moji favoriti su Tanja Bošković, Nigor i Nemeš - rekao je Vidić nakon napuštanja šou programa, a nagradu od 1.000 evra dodelio fondaciji je iz Novog Beograda, dok Nikolija nije krila oduševljenje što ostaje u takmičenju.

- Za noge ne znam da su moje, izbezumljena sam celo veče, ali ovo je jedna lepa lekcija i pokazatelj kako izgled vara. Možda nekome delujem kao profesinalna plesačica, međutim, nisam, kao što nam je lepi, plavi sudija Aleksandar Josipović delovao slatko i umiljato, ali na kraju nije pokazao neke emocije. Drago mi je što se ovo desilo, osećam se kao da me neko bacio u hladnu vodu i izvukao i tako pet puta. Ovo je bio takav šok za mene da posle ove epizode možete da očekujete i da visim naopačke i da skačem, sve mi je svejedno - kaže pevačica.

Žiri je najviše fascinirala Katarina Šišmanović, za koju kažu da se približila profesionalcu i da bi ovaj hobi mogao da preraste u karijeru.
- Tanja i Marko Vasiljević su imali veoma zahtevnu koreografiju i plesali su gotovo bez greške - rekao je Nikola, dok je Marija pohvalila Nemeša i rekla da je uspeo u tome da ima konstantno držanje i pored toga što mu je ples bio veoma komplikovan. Ona je naglasila i da ih je Milojko Pantić sve kupio svojim nastupom.

Tanja Bošković

Tanja Bošković

Tanja Bošković oduševila žiri i publiku

Aleksa, najstroži član žirija, i ovog puta je bio surovo iskren kada su ocene takmičara u pitanju, a glumica Tanja Bošković dobila je najviše komplimenata.
- U ovom poslu nema emocija. Za mene je performans Tanje Bošković bio najbolji. Tanja je bila prava diva, ona i njen partner su sakrili ispod tepiha ono što nismo hteli da vidimo - pohvalio je Josipović glumicu, koja i u šezdesetim godinama briljira na podijumu.

Poslednji komentari
  • Djina Vreme: 08.04.2014 11:41h

    Gospodine Vidiću, vi ste pravo prijatno iznenadjenje. Ako sam imalo sumnjala , vi ste razvejali te sumnje. Nadala sam se vašem uspehu, strepela, slala poruke, navijala i tiho se molila da sijate na sceni. I, eto, sve je prošlo u najboljem redu. Pokazali ste izuzetno hrabrost, da ste veliko srce i divan čovek i neka od sada svi zapamte da gospodin Vidić ima duha i smisla za šalu . Volim kad se nasmejani, to vam je jaka strana ličnosti jer sve gledate sa vedre strane. Lično vam želim puno, pu no uspeha...........

  • Kaca Vreme: 08.04.2014 14:57h

    Sve pohvale za sve takmicare,za ziri,izuzetne voditelje i ideju...G-din Vidic je tkd. dao sve od sebe i uzivala sam i u njihovom nastupu...Cestitam svima..pozzzzz iz Kv-a..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP