Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

IZBACIVANJE U "PAROVIMA"

Vita napustio vilu!

Autor: Kurir.rs. | 27.06.2015 - 00:58:00h | Komentara: 4

U večerašnjoj emisiji Parovi - izbacivanje, vilu je napustio Vita Tarot. On je odmerio snage sa još troje nominovanih, Jelenom Golubović, Macom Diskrecijom i Ružicom Veljković.

Vita Tarot: Pričao da mu treba prostor za masiranje

Vita Tarot

Jelena je na samom početku emisije priznala da ima tremu ali nije ni skrivala da joj je želja da dođe do finala. Međutim, bila je spremna i na to da večeras ispadne, te su joj koferi već bili spakovani.

Kada je objavljena lista sa procentima, Jelena je odnela najviše glasova, 32,9 odsto. Na drugom mestu našla se Maca sa 27,1 odsto. Treće mesto je pripalo Ružici sa 25,5 odsto, dok je Vita imao samo 13,2 i napustio vilu.

Poslednji komentari
  • Ovo je prljava igra Vreme: 27.06.2015 04:32h

    Do sada nikad nisam glasao, ali danas cu po prvi puta glasati za Jelenu jer ovo je bezobrazluk. Misle da finansijski izmore njene glasace pre finala i da joj tako otmu pobedu. Potpuno je neravnopravna borba u finalu. Jelenin hit "Prvo mesto" pevao se i u San Francisku: https://www.youtube.com/watch?v=qRFjk61p8W4

  • Beba Vreme: 27.06.2015 09:08h

    Ponasanje matore (smeh i spricer ) su me neprijatno iznenadili , toliko o njenoj tuzi .

  • Cepidlaka Vreme: 27.06.2015 14:31h

    Konacno da i ovom pohotnom starcu sa robijaskim tetovazama vidimo ledja. Ostace zapamcen po degutantnom pipkanju devojaka koje mu mogu biti unuke. Kaze da nema seksualnih pretenzija za one ispod 28 godina, a te su "samo" 37 godina mladje od njega! Fuj!!! Samouki maser i tarot majstor koji nikada nista nije predvideo. Hvalio se da je bio zestok momak, telohranitelj i komandos, a od svih tih silnih fizickih sposobnosti videli smo samo stoj na glavi! Hvalio se da su mu podrska brojne navijacke grupe i patriotski pokreti, a izleteo je prvi put kako je nominovan!

  • anak Vreme: 27.06.2015 16:01h

    Matora place za Ruzicom, moli je za oprostaj a sad kad treba da pokaze emociju svojim rodjenima ona sedi ovde, opija se, napada Jelenu. Produkacija forsira Matoru, namesta joj pobedu a ona nista nije pokazala. Sve vreme se krije iza Ruzice jer je na pocetku shvatila da je bolje da je ima za prijatelja nego neprijatelja. Nema ona emocije vec samo interes da ostane sto duze. Produkcija je samo 1 nominovala tako da je njoj ovde bila laganica, ladovina. Za nju glasaju samo bivsi ukucani iz inata Jeleni i ostalim favoritima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP