Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MANEKEN PREGOVARA OKO ULASKA SA „FARMOM” ALI I SA „VELIKIM BRATOM”

Vlada u rijalitiju vida rane od raskida sa Natom!

Autor: Ekipa VIP | 15.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Bekstvo u prirodu čest je potez ljudi koji pate nakon prekida duge veze, a ovom načinu prevazilaženja bola izgleda će pribeći i Vlada Vuksanović, koji je, kako saznajemo, u pregovorilma sa produkcijom rijalitija „Farma“, ali i sa čelnicima „Velikog Brata“ kako bi se priključio učesnicima jednog od ova dva rijaliti programa, te će tamo vidati svoje rane od raskida sa Natašom Bekvalac.

Kitim svirce  i razbijam čaše  i proklinjem  devojku iz  grada:  Vuksanović

Kitim svirce i razbijam čaše i proklinjem devojku iz grada: Vuksanović | Foto: Milorad Milenković

Kako otkriva izvor blizak produkciji rijalitija „Farma“, zgodni maneken je zainteresovan za ulazak u ovaj program, ali ipak još nije potpisao ugovor.
- Dolazio je Vlada na „Pink“ da pregovara sa produkcijom „Farme“. Izneli su mu svoju ponudu, razgovarali su oko sat i po, ali on još nije potpisao ugovor.

Ljubav  ovekovečena  i spotom

Ljubav ovekovečena i spotom | Foto: RAS

Ostalo je da će još malo razmisliti. Tako da oni još uvek pregovaraju sa njim, a on još uvek razmišlja - za „Alo!“ otkriva izvor blizak produkciji „Farme“.
S druge strane i izvor blizak čelnicima „Velikog Brata“ tvrdi da su pregovorili sa Vuksanovićem, sa kojim su pred potisivanjem ugovora.

- Pregovara se još uvek sa mnogima, ali Vlada Vuksanović je zaista zainteresovan za ulazak u „Velikog Brata“ i čelnici „Emotiona“ su baš zagrejani za njegovo učešće. Međutim, on još uvek razmišlja - kaže dobro obavešten izvor.

Ipak, poslednju reč ima Vuksanović, te će se njegova odluka o tome da li će sesti na stolicu „Farme“ ili „Velikog Brata“ znati tek sledeće nedelje, kada oba rijalitija počinju. Tada će biti poznato da li će Vuksanović za Natom žaliti u prirodi Košutnjaka, ili na livadama Lisovića.

Daće, daće: sve od sebe  da pobedi Saška Karan

Daće, daće: sve od sebe da pobedi Saška Karan

Na „Farmi” i Saška Karan!


Među takmičarima koji će se pojaviti u rijalitiju „Farma“ 19. marta biće i nekada popularna fok pevačica Saška Karan, a kako otkriva izvor blizak ovoj estradnoj umetnici, ona je ugovor sa produkcijom šou programa koji će se emitovati na „Pinku“ već potpisala. - Ugovor između produkcije rijalitija „Farma“ i Saške Karan o njenom učešću je potpisan. Kasting za poznate stanovnike Lisovića privodi se kraju, a ona je bila jedna od onih koje je bilo teško ubediti. Saška Karan poznata je po pesmama „Daću, daću, daću nego šta ću“ i „Odličan pet“, kojima je devedesetih stekla veliku popularnost, pa će sada gledaoci imati priliku da je se podsete - kaže izvor i otkriva da će se pevačica pridružiti ekipi koju čine Stanija Dobrojević, Seksi Sandra, Cvija i drugi, dok boje VB brane Soraja, Sanja Papić, Jovana Švonja...


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP