Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NE DA PRETRES!

Voditeljka "Talenta" se sukobila
s policajcem na aerodromu

Autor: Blic.rs | 07.03.2013 - 17:12:00h | Komentara: 5

Voditeljka emisije „Ja imam talenat“ Ivana Bajić neplanirano je zabavila putnike koji su se juče ujutru našli na Aerodromu „Nikola Tesla“. Ona se naime sukobila sa policajcem prilikom rutinskog pretresa.

„Obračun“ se desio nešto posle devet časova na kontroli pre ulaska u deo gde su izlazi, a Bajićeva je nakon toga otputovala u London.

Ivana Bajić

Ivana Bajić | Foto: Dimitrije Goll

 
Voditeljka je policajcu koji je pokušao da je pretrese odbrusila da „nema vremena i da žuri na let“, a pošto je on insistirao, na iznenađenje prisutnih počela je da se povlači i rve s njim.

„Prestanite, zvaću policiju“, vikala je Ivana, na šta joj zabezeknuti policajac odgovorio: „Pa, gospođo, ja sam policija.“

Naš sagovornik koji se našao u blizini kaže da je scena u prvom trenutku bila neprijatna, ali je ubrzo prerasla u zabavu za putnike jer je u jednom trenutku čuvaru javnog reda i mira na aerodromu, tokom nadvlačenja sa voditeljkom, ispao pendrek na pod.

Na sreću, nesporazum je brzo izglađen, Ivana Bajić je stigla na avion. Iz policijske službe nisu želeli da daju izjavu o ovom slučaju, samo su kratko poručili: „Ne dajemo takve informacije“. Ni Ivana Bajić, nije želela da komentariše ništa već je u kratkoj sms poruci samo poručila da je „priča preuveličana“.

Ona zajedno sa glumcem Vladom Aleksićem uspešno vodi emisju „Ja imam talenat“. 
Poslednji komentari
  • pilot Vreme: 07.03.2013 19:22h

    Pa sta misle te nase poznate i ne poznate licnosti,ova zuri na avion ona druga pijana i nikom nista,Ajde,recimo da ja uradim tako nesto,pa zvrsijo bi u corki,garant,dva-tri meseca a njima nikom nista,teraj Jovo na novo,UA pravdo!

  • Sale Vreme: 07.03.2013 20:44h

    Nikakva riba a jos manje voditeljka.

  • Suki Vreme: 07.03.2013 21:01h

    Kad se setim kako smo nekada onako puni sebe govorili"NISMO MI BRE BANANA REPUBLIKA"Ma banana je sada za nas pozitivna egzotika. Mi smo popadali sa dudova...bre.Dosli smo dotle da policajac ne smo nekoj "umisljenoj" da zavrne ruku na ledja,sprovede je u sluzbenu prostoriju i uzme joj meru.Onako demokratski,naravno.

  • Aleksa Vreme: 08.03.2013 09:21h

    A da li vi, Otomanski umovi, znate da po zakonu ne sme muški policajac da pretresa žensko? Ili bi davali iste ovakve komentare da se isto desilo vašoj sestri, drugarici, ženi, ćerki?

  • rok Vreme: 08.03.2013 19:15h

    Ova sigurno nije bila na aerodromui u GB,niti u CA i USA pa be se mozda malo manje zurila na avion a jos manje kacila sa policijom

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP