Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SMARAO STARLETU U KLUBU?

Volkov dobio batine od boksera zbog Soraje?!

Autor: Sanja Arsić | 11.11.2013 - 20:15:00h | Komentara: 9

Atraktivna starleta Soraja Vučelić bila je navodno povod za batinanje koje se nedavno odigralo između Vladimira Volkova i boksera Dušana Panajotovića, inače starletinog dobrog druga. Prema saznanjima do kojih je “Alo!” došao, u ovoj tuči deblji kraj izvukao je Volkov, koji se danima oporavljao od povreda koje mu je naneo Panajotović provukavši ga kroz šake jer je atraktivnu starletu u jednom trenutku Vladimir povukao za ruku.

Ovako se  ide u pozorište:  Volkov

Vladimir Volkov | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 - Dušan je sa svojim obezbeđenjem došao na splav, a malo posle njega stigla je i Soraja sa drugaricama i smestili su se u separe do muzike. Đuskali su, pričali, bili su veseli i baš lepo raspoloženi, a onda je stigao i Volkov, koji im je odmah prišao. On je malo popio, a Saru, kako je rekao, poznaje iz grada, pa je prišao da se pozdravi sa njom. A onda je posle nekoliko minuta ponovo došao do njihovog seprea, vidno pripit, i nešto joj govorio. Soraji je njegovo neprestano prilaženje primetno zasmetalo, a Panajotović je to primetio. Kap koja je prelila čašu i naterala Dušana da reaguje je bila onda kada je on pričao nešto sa Vučelićevom i tog momenta je došao Vladimir, koji je krenuo da je cima za ruku. Panajotović je lepo zamolio Vladimira da napusti separe, ali kako se on nije obazirao, bokser je iznerviran zamahnuo rukom i udario fudbalera, koga je obezbeđenje podiglo sa poda i zamolilo ga da napusti splav. Dušan se izvinio i Soraji i društvu koje je bilo prisutno, ali je baš bio ljut zbog Vladimirovog postupka - ispričao nam je izvor koji se našao na licu mesta.

Dušan Panajotović

Dušan Panajotović | Foto: Dušan Milenković

 U želji da čujemo komentare aktera, okrenuli smo boksera i sportistu, koji su ostali nedostupani do zaključenja ovog broja, ali nam se starleta javila na telefon i bez negiranja rekla:
- Ne želim da komentarišem taj događaj, pitajte aktere priče - izjavila je za naš list Vučelićeva.

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić

 Ovo inače nije prvi put da prvotimac Partizana ima problema zbog starleta. Svojevremeno se medijski prepucavao sa Stanijom Dobrojević, koja je tvrdila da su njih dvoje bili u vezi. Međutim, Volkov je to demantovao, zbog čega je kasnije, navodno, i pretio Dobrojevićevoj:


- Prvo mi je slao ljubavne poruke, a sada i preteće. Ali ne bojim se ja devojčica. Dečko mi se udvarao mesec i po dana, dolazio je svaki dan posle treninga u Rumu da me vidi, pa makar i na pola sata. A onda su u pojedinim medijima objavljene naše zajedničke fotografije uz priču da smo u vezi. On je tada preko noći postao frajer. Čuj, frajer?! - izjavila je tada starleta za naš list, prilažući kao dokaz poruke koje joj je fudbaler slao.

I u Budvi se tukli zbog Sare

Ovo nije prvi put da izbije tuča zbog starlete. Naime, Soraja je u julu boravila je u Budvi par dana sa svojim drugaricama i svako veče je izlazila u noćni provod. Tako se u diskoteci “Trokadero” jednom prilikom dogodila masovna tuča jer je anonimni dečko želeo da se slika sa atraktivnom crnkom, što se nije svidelo društvu koje je bilo sa njom, pa su tako skočili na momka, koji je bio malo drčniji kada je odbila da se fotografiše. U jednom momentu nije se znalo ko koga tuče, a Soraja je posle nekoliko dana morala u policiju kako bi dala svoj iskaz šta se zapravo dogodilo.
Poslednji komentari
  • nikolas Vreme: 12.11.2013 00:20h

    Kao prvo starleta nije panajotoviceva prijateljica,vec devojka I ako je on vec vise godina ozenjen.

  • nedjo Vreme: 12.11.2013 00:30h

    zbog ovakvih domacica vredi se i obesiti...

  • bora Vreme: 12.11.2013 01:09h

    Dusan Panajotovic bokser? Molim vas ne vredjate ostale boksere tako sto ovu barabu sa ulice nazivate tim imenom.

  • pera Vreme: 12.11.2013 10:40h

    Ma pola Srbije se tuklo zbog ove male.Eblago onom ko rano poludi...tako i ovi novinari utrkuju se ko ce vise i bolje da napise o ovim devojkama koje ama bas nista ne predstavljaju u ovom drustvu.I samo jos nesto,niste napisali na kom egzoticnom mestu se sada nalazi,sta je rucala i da li je na vreme kakila.

  • nn Vreme: 12.11.2013 12:12h

    Kako ocajno igra ako je i dobio batine.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP