Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PINKOVA ZVEZDICA VEĆ IMA VATRENE FANOVE

Za Pavla daju bogatstvo!

Autor: Sanja Arsić | 14.06.2015 - 09:30:00h | Komentara: 1

Jedna od omiljenih „Pinkovih zvezdica“ Pavle Vasiljević (7), opet je očarao publiku, a posebno jednu baku koja je došla iz Luksemburga samo da bi njega upoznala.

Pavle Vasiljević

Žena doputovala iz Luksemburga da upozna Pavla

Kako „Alo!“ saznaje, u petak pre nastupa, gospođa, koja inače ima 75 godina, kolima je doputovala u Beograd kako bi se slikala sa malom zvezdicom i donela joj poklone.

Pavle, koji se pre početka polufinala nalazio u hotelu, sa svojom baka Radom dočekao je najstarijeg i najvernijeg fana.

- Oduševio sam se! Baka je došla iz Luksemburga samo da bi mene upoznala. Prati me od početka takmičenja i ja sam joj bio najsimpatičniji. Baš se trudila da dođe do mene kako bi me upoznala. Našla je broj mojih roditelja, a zatim se čula sa mojom bakom i rekla je da će doći u Beograd da me vidi. Dva sata pre nastupa ona je stigla u hotel gde sam ja bio sa baka Radom. Bila je divna, pozdravila se sa mnom, poljubila me u glavu i donela mi je puno poklona. Najviše sam se obradovao pametnom telefonu. Baš je lep, samo moram naučiti da ga koristim. Poklonila mi je i njihovu karticu za mobilni da je nekad nazovem. Dobio sam i autić, igračke i puno slatkiša. Slatkiše sam podelio i sa drugarima - rekao nam je mali Pavle.
- Sedeli smo zajedno nekih sat vremena, baka koja me voli rekla je da bi volela da sa porodicom odem kod nje u goste, hoće da nas vodi u Belgiju. Mi smo takođe zvali nju, dok je u Srbiji, da dođe kod nas u Kragujevac. Pričala je koliko mi se divi i koliko sam joj sladak. Ja sam se zahvalio i baš sam srećan što je došla samo zbog mene. To je lepo! - ispričao nam je Pavle, a onda dodao da se ne boji ispadanja iz takmičenja i da se neće razočarati ako ne pobedi.
- Meni je sve ovo igra. Volim da nastupam, ali jako volim i moje drugare. Oni će mi najviše nedostajati kada se takmičenje završi. Porodica mi je rekla da sam ja dostigao vrh, i da za mene vremena tek ima. Srećan sam što sam dovde stigao i što me publika voli. Ako ispadnem neću biti tužan, jer sam srećan sa ovim uspehom. Na ulici me svi prepoznaju, hoće da se slikaju i meni je tada baš drago - rekao nam je Pavle prema kome niko nije ostao ravnodušan.

Ismail i Miodrag napustili takmičenje

U prvom polufinalu „Pinkovih zvezdica“ takmičenje su napustili Ismail Delija i Miodrag Đokić. Delija se predstavio pesmom „Bože brani je od zla“ Tošeta Proeskog i time oduševio članove žirija, dok je Đokić odabrao numeru „Nesanica“.

Zbog njihovog ispadanja bilo je puno suza među ostalim kandidatima, ali se i Ismail zaplakao kada je čuo da ne ide u sledeći krug. Miodrag se zahvalio publici i žiriju, rekavši da je uživao nekoliko meseci unazad sa njima.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 14.06.2015 16:52h

    i onda je mrmot zavio cokoladu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP