Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

POČELE ZAKULISNE RADNJE

Zahuktava se: Tajni dogovori, nameštanje nominacija, svađe, suze...

Autor: N.J. | 26.06.2015 - 12:30:00h | Komentara: 10

Prethodne noći je izbio veliki skandal prilikom nominacija u vili "Parova". Tom prilikom se čak Jelena Golubović rasplakala jer Maca Diskrecija nije želela da glasa za Sašku Karan i na taj način utiče na to da ona izbegne nominacije.

Saška Karan

Saška Karan

Međutim, čak i da je Maca glasala za Sašku, Jelena bi imala izjednačen broj glasova sa pevačicom, jer je iz nekog razloga Tijana Ajfon odlučila da ničim izazvana nominuje Zmaja od Šipova.
- Morala sam tebe. Neću više ovu da nominujem! Ona mi se smučila - rekla je Tijana Ajfon kada je obrazložila svoju nominaciju.

Maca Diskrecija

Maca Diskrecija | Foto: jutjub printskrin

Međutim, prema pisanju portala Opera17, ova situacija je izazvala brojne polemike na društvenim mrežama da su čak pojavile i silne teorije zavere. Naime, gledaoci nagađaju da postoji nekoliko verzija nameštanja nominacija kao i da je namerno izazvan sukob Mace i Jelene.
Po prvoj teoriji su sve zakuvale Ružica Veljković i Tijana, koje su se dogovorile da utiču na broj glasova za Sašku, jer je prosto čudno da je Ajfonka, koja se danima najviše svađa sa njom nije nominovala. Njih dve su na taj način uspele da nominuju Jelenu, o čemu su se dogovarale pre dva dana, ali, što je zapravo i bio cilja, i da je posvađaju sa Macom.

Meta mu je Jelena Golubović

Jelena Golubović i Zmaj od Šipova

Zagovornici druge teorije tvrde da je u priči učestvovala i Jelena, koja je sa njima dogovorila da utiču na ishod glasova za Sašku, kako bi mogla da napadne Macu da je izdala.
Pitanje koje se samo nameće je koja verzija je tačna?
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 26.06.2015 13:08h

    Tačna prva verzija sa Ružicom i Tijanom. Nije se Jelena rasplakala samo radi Mace, rasplakala se i radi Tijane. Ružica hoće da izađe u susret Matoroj, jer je produkcija odavno favorizuje, a Tijana je tu natrčala.

  • Nadja Vreme: 26.06.2015 13:16h

    Sve je orkestrirano od zlorice i produkcije.Mimi kad je gostovala juce tijani sifrovano rekla za kog da glasa i maci je poslala poruku i to je to,Jelena bi bila nominovan a od produkcije kako god jeleni treba da bude jasno da su svi protiv nje i jos ima i produkciju na ledjima jer oce da proguraju jovanu,jer po svim pravilima ona ne bi trebalo da je tu a u stvari i nije tu.Ovakve providne namestaljke ukljucivsi i mutavog igora ne bi se usudio cak ni magovi kao sto su sasa popovic i zeljko mitrovic i oni su postovali glasace i kako oni kazu tako je bilo.Ovde niko nema glasace sem njih troje i niko se ne sekira samo da se slomi onaj naj jaci.SRAMOTA ZA HEPI A OSVETA MARICA JE USPELA KAD JE VEC NA DNU DA POVUCE JOS NEKOGA.

  • Sramotno Vreme: 26.06.2015 13:21h

    Produkcija od ponedjeljka vodi kampanju protiv lika i dela Jelene Golubovic, preko majstora i komsinice Zage. Evo jutros Zaga sa Saskom, Vitom, Natasom i Gastozom pljuje Jelenu i porucuje gledaocima da ne glasaju za Jelenu. Toliko o namestanju produkcije i njene javne kampanje protiv Jelene i vrsenja pritiska na gledaoce.

  • Mirjana Vreme: 26.06.2015 13:46h

    N ajtačnija verzija je da je RUŽICA Zaakuvala sve jer je htela da se dodvori IGORU. Dupe bi dala samo za jedan njegov pogled. Posmatrajte je kako ga stalno krišom gleda. E MOJ FILIPE NAIVČINO

  • SANTA ANA 13 Vreme: 26.06.2015 14:19h

    SVE SAMA GAMAD!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP