Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

JOVANA ALIBABIĆ ZA ALO!:

Zbog Danijela sam izgubila prijatelje!

Autor: S. Arsić | 02.10.2013 - 20:57:00h | Komentara: 4

Pre samo tri dana manekenka Jovana Nikolić izgovorila je sudbonosno „da“ pevaču Danijelu Alibabiću, koga je upoznala u rijalitiju „Farma“, ali se sa njenim izborom, izgleda nisu složili i njeni prijatelji.

Jovana i Danijel

Neki su iz njenog života otišli, ali najbolji je došao: Jovana i Danijel

Zabrana

Iako je porodica podržala njihovu vezu, pa čak i seks koji su imali pred kamerama, gospođi Alibabić drugarice nisu htele da oproste takvo ponašanje. Kako nam je sama rekla, nekoliko drugarica je izgubila posle učešća u rijalitiju, ali je zato dobila ljubav svog života.


- Porodica je jako srećna zbog moje i Danijelove veze i venčanja. I moji i njegovi su nas podržavali tokom rijalitija, ali i kasnije. Međutim, nekoliko mojih prijateljica, kada sam izašla nisu mi čak ni poruku pustile, kasnije sam čula da se njima nisu dopali neki moji postupci tokom rijalitija. Ja se sa njima nisam ni čula, a moja najbolja drugarica je naravno podržala moj izbor i jako voli Danijela - priča nam manekenka koja dodaje da je za kumu odabrala pevačicu Dariju Stanojević, jer je smatrala da je tu ulogu ona najviše zaslužila.

Jovana i Danijel

Neke trenutke će zauvek pamtiti

- Mogla sam ja da stavim svoje drugarice, ali uz mene i Danijela je bila sve vreme Darija, koja je od početka nas podržavala. Kao što sam rekla, u neke ljude sam se malo i razočarala, tako da smatram da je Darija pravi izbor. Sa njom sam se baš zbližila, kao i sa Ljubom i znam da na njih mogu da računam u svakom trenutku - izjavila je Alibabićeva i dodala da može da vrati vreme opet bi sve isto uradila.

Jovana i Danijel

Mladenci su blistali

- Ni sanjala nisam da ću na farmi naći ljubav svog života, da ću se brzo udati i planirati porodicu. Sa mnom i sa Danijelom se sve brzo dogodilo i uživali smo u svakom momentu planirajući šta ćemo da radimo kad izađemo. Da mogu da vratim vreme, sve bih isto uradila i ne stidim se ničega. Sve što sam radila, radila sam sa čovekom koga volim. A oni koji mi to zameraju, nisu me ni zaslužili kao prijatelja. Najvažnije mi je da od samog početka imamo podršku naših roditelja - završava Jovana, koja će sa svojim suprugom živeti u Beogradu.

SVADBA SA 500 ZVANICA!

Popularni par Danijel i Jovana Alibabić u nedelju su se venčali u Podgorici, gde je svadbi prisustvovalo 500 zvanica, među kojima su se našli i neki od farmera sa kojima su bili dobri na imanju u Lisoviću. Ljuba, Darija, Memo i Filip Mitrović otputovali su u Crnu Goru dan pred svadbu. Mlada je za “najlepši dan u životu” odabrala belu raskošnu venčanicu da bi se kasnije presvukla u bež kratku haljinu, a kako je sama rekla to je učinila da bi se komotnije kretala. Za dobro raspoloženje gostiju bila je zadužena Viki Miljković, ali su se pored nje mikrofona latile mnoge Danijelove kolege, kao i sam mladoženja. Veselje je trajalo do jutra, a svih 500 zvanica je tokom čitave svadbe bilo na nogama.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 02.10.2013 23:27h

    a i sta ce ti takvi prijatelji?

  • ja Vreme: 03.10.2013 07:15h

    Ne, lutko, zahvaljujuci njemu shvatila si ko su ti pravi prijatelji. A oni kvazi-prijatelji su sami otisli

  • Blablablatruc Vreme: 03.10.2013 08:09h

    Bili su ti "super" prijatelji.....sve licemer do licemera...covek moze da nabroji na prste one koji su iskreni!Zvuci poznato.....pogotovo kada si u javnosti... tada te "svi vole i tapsu po ledjima".....uvlake!Fuj! Sreca, nasla si tog dobrog momka!

  • Nederland Vreme: 03.10.2013 12:42h

    Neka im je sa srecom predivan su par!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP