Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SVE ZA LEPOTU

Zbog posla mora redovno da vežba: Nakon učešća u "Velikom bratu", postao je model u Dubaiju!

Autor: Opera-17 | 25.11.2014 - 13:00:00h | Komentara: 2

Nakon učešća u regionalnom realityju "Veliki brat" imao je mnogo angažmana, a trenutno živi i radi u Dubaiju

Nikola Nasteski Lester

Nikola Nasteski Lester Foto: Fejsbuk

Zgodnog i simpatičnog mladića iz Makedonije, Nikolu Nasteskog Lestera, domaća publika mogla je da upozna pre nekoliko godina kada je učestvovao u regionalnom realityju "Veliki brat".
Iako u pomenutoj verziji nije uspeo da pobedi, godinu i po dana kasnije je učestvovao u bugarskom "Velikom bratu", osvojio simpatije publike i uspeo je da trijumfuje. Nakon ove pobede otputvao je u Dubai, gde trenutno živi.
- Rado se setim svog učešća u "Velikom bratu" i to iskustvo bih opisao kao veoma uzbudljivo. Ne znam da li ljudi mogu da razumeju kakav je to tip uzbuđenja, jer to samo može da se doživi u toj kući. Nakon regionalnog, učestvovao sam i u bugarskoj verziji šou, i imao sam isti osećaj zbog nesvakidšanjih uslova - rekao nam je Lester na početku, koji kaže da mu je iskustvo u regionalnom projektu bilo veoma značajno prilikom učešća u Sofiji.

Nikola Nasteski Lester

Nikola Nasteski Lester Foto: Fejsbuk

- U Bugarskoj sam takođe bio najmlađi takmičar u kući, ali sam za razliku od drugih kandidata imao iskustva. To je bio VIP serijal tako da su ostali kandidati bili poznati, dok sam ja tamošnjoj publici bio anoniman. Mislim da im se kod mene dopalo to što sam bio opušten, što sam im pevao mnogo balkanskih pesama, te što nisam reagovao na uvrede koje su bile na nacionalnoj osnovi. To što nisam znao jezik, što je druga država u pitanju, drugačija kultura, nije me sprečilo da pobedim jer publika uvek ceni iskrene ljude. Ja sam prvi stranac koji pobedio u bilo kojem realityju u Bugarskoj - priseća se Lester.
Nakon pobede u realityju, Lester je izvesno vreme živeo u Sofiji, a sada već godinu dana boravi u Dubaiju, gde radi kao model.
- Moj bivši cimer, Horvat, našao mi je posao ovde i već godinu dana sam tu. Radim za određene američke brendove kao model, ali sarađujem i sa agencijama. Zadovoljan sam trenutno i imam u planu da neko vreme ostanem ovde. Zbog svog posla redovno treniram i vodim računa o svom izgledu - kaže kroz osmeh, a zatim dodaje:
- Iako mi je lepo ovde, stvarno bih voleo da se na neko vreme vratim kući. Od učešća u "Velikom bratu" je prošlo tri godine, a ja od tada kući idem samo na nekoliko dana. Dve godine sam živeo u Hrvatskoj, Bugarskoj, sad u Dubaiju - kaže Lester, koji na svom Facebook profilu stalno objaljuje golišave slike, ali kaže da to ne može da izbegne.
- Ovde je stalno leto i nemam mnogo izbora - kaže ovaj simpatični mladić kroz osmeh.
Poslednji komentari
  • bane Vreme: 25.11.2014 17:51h

    Model u Dubaiu=Zigolo za starije dame

  • Aha Vreme: 02.07.2015 20:06h

    pre bih rekao zigolo za stariju gospodu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP