Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

X FAKTOR

Željko Joksimović odbrusio Tamari Milanović: Ne možeš tako nezainteresovano da se ponašaš

Autor: Blic | 15.01.2014 - 13:00:00h | Komentara: 0

Tek je druga "live" emisija "X faktora", a već su počele da sevaju varnice! Nakon nastupa Tamare Milanović koja je sama birala pesmu od Rijane "What now", Željko Joksimović je mladoj takmičarki zamerio loš izbor pesme i nadmenost u ponašanju.

Tamara Milanović je do sada bila jedan od hvaljenijih tamičera "X faktora". Ne samo šo je publika volela već je i žiri još od prvih audicija uspela da pridobije nežnim vokalom. Međutim, od početka "live" emisija Tamara je pokazala tvrdoglavost kada je izbor pesama u pitanju što je dokazala ne slušajući svog mentora Kikija Lesandrića u savetima oko pesama.

Profesionalac:  Željko  Joksimović

Željko Joksimović

 Već dve emisije ona peva pesme koje joj po žiriju ne leže i u kojima njen nežni glas ne može da dođe do izražaja. U ovoj emisiji odlučila se za Rijaninu pesmu "What now" koja joj po mišljenju žirija opet nije legla.

-Super je scenografija i sve izgleda svetski, ali tebi ovakve pesme ne leže. Ja ne znam da li je Kiki birao pesmu, a mislim da nije. Ko god da je birao napravio je jako loš izbor. Ti se i pored toga ponašaš kao da si u nekom svom svetu, imaš svoju muziku i briga te za sve oko sebe.-bio je surov ali iskren Željko.

Tamara Milanović

Tamara Milanović | Foto: Screenshot "You tube"

 Njegovo izlaganje je Tamara prekinula rekavši -Ok, hvala-, što je Željka još više razljutilo i nateralo da odbrusi mladoj takmičarki.

-Evo opet si to uradila. Ne možeš tako da se ponašaš. Moraš da saslušaš kada ti drugi daju savete i da naučiš da podneseš kritiku.-
Ni ostali članovi žirija nisu imali reči hvale za Tamarin nastup. Svi su se složili da je napravila loš izbor pesme i da pothitno treba da se vrati na nežne tonove koje je pevala na početku takmičenja.

Originalnu vest pročitajte na Blic.rs.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP