Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Željko Šašić kao Sneki: Srećom, nisam mnogo dlakav

Autor: Blic | 05.12.2013 - 21:20:00h | Komentara: 0

Pevač Željko Šašić, koji ove nedelje u „Tvoje lice zvuči poznato“ imitira koleginicu Sneki, već sa prvim emitovanjem reklame koja najavljuje subotnju emisiju izazvao je lavinu komentara jer mnogi smatraju da više liči na - Kleopatru.

Željko kao Sneki

Željko kao Sneki

Ovakvo mišljenje dela publike iznenadilo je pevača koji ne vidi sličnost između svog izgleda i izgleda čuvene proročice transseksualca.
- Ma kakva Kleopatra! Ne znam ni kako žena izgleda - kroz smeh je rekao Željko, koji će dočarati Sneki iz filma “Tesna koža”, kada je “zavodila” Šojića.

- Ona mi je davala savete. Kako da hodam na štiklama, da se smejem... Sneki ima širok osmeh, a kada me je videla na sceni, toliko se nasmejala da su joj se videli umnjaci - oduševljeno kaže pevač, kome je ovo prvi put da se u potpunosti transformiše u ženu.
Za potrebe uloge Šašić je morao da uradi i intervencije na svom telu. Upitali smo ga da se depilirao kako je najavio, a on nam je odgovorio da je morao da ukloni dlake na telu, ali ne tako invazivnom metodom.

- Ne zove se to baš depilacija (smeh). Ali jesam malo šišao! Moja velika sreća je što nisam mnogo dlakav - priča nam Željko i navodi da se dobro snašao na štiklama.

- Prvi put sam stao na štikle! Iskreno, bilo je to jedno nezaboravno iskustvo! Nezaboravno... toliko da što pre želim da ga zaboravim (smeh). U svemu tome mnogo su mi pomogle žene koje učestvuju sa mnom u emisiji. Rekle su mi: „Željko, samo se opusti i ne razmišljaj o štiklama.“ Poslušao sam ih, bilo je teško, ali sam uspeo da do kraja izguram imitaciju - kaže Željko Šašić.

Nakon svega, mi smo došli do fotografija potpuno transformisanog pevača i uporedili ih sa slikama „balkanske proročice“ i Snežane Babić.

Do konačnog zaključka o tome na koga Željko u emisiji više liči nismo došli. Ali to nije ni toliko bitno. Najvažnije je da se publika dobro zabavlja.

Više čitajte na blic.rs

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP