Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

OPET PODIVLJAO

Zmaja savladalo obezbeđenje!

Autor: Pulsonline.rs | 14.07.2015 - 11:30:00h | Komentara: 5

Zbog neprimerenog ponašanja i zbog toga što ponovo nije poštovao produkciju, večeras je u rijalitiju "Hotel Maldivi" kažnjen Zmaj od Šipova novčanom kaznom od 300 evra i izolacijom na pola sata.

Zmaj

Zmaj

Pošto on nije hteo sam da napusti sto za sastanke, reagovalo je obezbeđenje, koje je odvelo ovog kontrverznog učesnika rijalitija, prenosi Puls.

Poslednji komentari
  • slavko Vreme: 14.07.2015 13:42h

    ZMAJ JE UPRAVU CEO PROSTOR U RIJALITIU JE POSVEĆEN GASTOZU I NJEGOVIM DEVOJKAMA KOBEJAGI. ONI KOJE GASTOZ NERVIRA OKREĆU NA DRUGI KANAL JER ON JE NON STOP U KADRU I KREVRLJI SE. ON GOVORI VODITELJKI VLADANI KAKO DA VODI EMISIJU I ONA GA BEZ POGOVORA SLUŠA A ZMAJ ČIM PROGOVORI POKUŠAVA DA GA UĆUTKA I ŠALJE GA U IZOLACIJU. DOK GASTOZ MOŽE DA BLEBEĆE CELU NOĆ ONA GA NE PREKIDA I NE KAŽNJAVA. I AKO HOĆE POŠTENO DA KAŽU GLEDANOST JE DRASTIČNO OPALA JER SE GASTOZ POPEO NARODU NA VRH MOZGA. I JA ĆU ČIM POČNE RIJALITI NA DRUGOJ TV OVAJ PRESTATI DA GLEDAM IZ NAVEDENIH RAZLOGA A VERUJEM I VEĆINA DRUGIH GLEDALACA.

  • ATILA KONC Vreme: 14.07.2015 17:58h

    vidis Slavko ja sam od onih mnogobrojnih koji kada vidimo takozvanog zmaja(ili je kao onaj sto ga jase sima strahota i vice HA zmaju,HA glupi zmaju) prebacuje kanal,od tog samozvanog nadcoveka nista lepog ni pametnog,osim koliko moze ili koliki mu je.Nosi krst oko vrata,hvali se da je vernik(sto ni jedan pravi vernik nece ciniti),a ovamo bi da zivi u bludu,snima pornice,ustekava i slicno.Dakle jedan licemer i dvolican covek.Gastoz sa druge strane ne predstavlja sebe u lepsem svetlu nego sto je realno,prosto je takav kakav je i za to ga ljudi vole...

  • slobodan Vreme: 14.07.2015 22:15h

    Nemogu vise da slusam Gastosa...Ima ulicarski recnik....bezobrazan...nema osecaj za drugog...jako iskompleksiran...samo on..pa on....Produkcija ga forsira....non stop je u kadru....radi sta hoce...ustaje,dolazi do ucesnika za stolom kad pozeli...prica sta i kad hoce....voditelji mu odobravaju ..naravno bez opomene....Pije alkohol u nenormalnim kolicinama,neznam ko mu to dozvoljava...izgubi pamet i lupeta svasta...vredja ucesnike ......MOGU VAM SA SIGURNOSCU RECI DA NIJE POBEDIO U PAROVIMA, ONAKO KAKO DOLIKUJE FER I POSTENO...VEC UZ JAKU POMOC PRODUKCIJE...GLASANJE NIJE ZAVRSENO DOZVOLILI SU DA PEVACI SE ONAKO PONASAJU I DA GA FORSIRAJU U ZADNJIH 2-3 SATA......PRODUKCIJU TREBA DA JE SRAMOTA STA JE RADILA SA JELENOM GOLUBOVIC....NA SVE NACINE SU JE PROVOCIRALI..OD VODITELJA PA DO MILOMIRA MARICA U EMISIJI...GOLI ZIVOT.....SRAMOTA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!...SKLONITE GASTOSA IZ HOTELA MALDIVI......PUSTITE DRUGE PAMETNIJE LJUDE DA CUJEMO.....

  • Djole Vreme: 15.07.2015 10:59h

    Muka mi je vise od gastoza,sve cesce menjam kanal kada pocne da mumla i da se krevelji.Ko voli da ga slusa neka izvoli ja ne!

  • maki Vreme: 15.07.2015 18:51h

    dno dna i ko to uopste gleda ja se pitam sacuvaj boze budala

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP