Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

A KRITIKOVALA JE SVOJE KOLEGINICE

Adel potpisuje ugovor
od 10 miliona funti?

Autor: Cosmopolitan | 24.04.2013 - 20:27:00h | Komentara: 0

Iako je pre nekoliko godina kritikovala zvezde koje se "prodaju" za skupe kozmetičke kampanje, čini se da Adel sad i sama namerava da potpiše jedan takav ugovor.

Adel

Adel | Foto: Reuters

Pre dve godine Adel je na pitanje bi li pristala da bude zaštitno lice neke kozmetičke kampanje, kao što to čine brojne njene kolegice, odgovorila ovako: "Sramotno je kad se tako prodaš. Zavisi o tome kakva vrsta umetnika želiš da budeš, ali ja svoje ime ne želim ni blizu nekog drugog brenda. Ne želim tako da se prljam, niti da me to proganja. Ne želim iskakati iz paštete. Veliki sam ljubitelj muzike i jako me razljuti kad se to dogodi s meni omiljenim muzičarima. Ne želim da ljudi o meni dobiju taj dojam."
Za dve godine stvari su se, čini se, malo promenile jer šuška se da je Adel pred potpisivanjem 10 miliona funti vrednog kozmetičkog ugovora. Kažu upućeni da će megazvezda, ako pristane, tražiti potpunu kontrolu nad reklamnom kampanjom i zahtevati da odgovara njenom ukusu, kao i da bude praćena njenom muzikom. I nikakvi reklamni slogani koji se njoj učine glupi neće otići na plakate i u TV reklame.
Ukupno 10 miliona funti je, naravno, puno love koja Adel, iako se priča da kupuje stan u Los Anđelesu zapravo ne treba, pa ako neko pristane na njene zahteve - dobro, ako ne - isto dobro. Jednak pristup pevačica očito ima i prema zahtevima za privatne žurke. Nedavno je južnoafrički tajkun Imerman, čija se najstarija kći pre tri godine udala uz pevanje Ejmi Vajnhaus, Adel hteo da angažuje na svadbi mlađe ćerke. Rečeno mu je da će ga to koštatii 2,5 miliona funti za 25 minuta ili 100.000 po minuti. Imerman ima milijarde na računu, ali se i njemu to učinilo previše. Reklo bi se da se Adel ipak nije putovalo tako daleko, a videćemo hoće li išta biti od one priče da će pevati na svadbi Dženifer Aniston i Džastina Teruksa. Možda za holivudsku zvezdu važe druga pravila...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP