Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KO ĆE TU ZARADITI?

Adrijana Lima i Marko Jarić: Dele veliko bogatstvo na pola

Autor: Novosti | 05.05.2014 - 22:45:00h | Komentara: 0

Par o čijem razvodu bruje svetski mediji nije potpisao predbračni ugovor, a u nekretninama, poslovnim i bankovnim računima, zajedno ima oko 210 miliona dolara

Marko Jarić i Adriana Lima

Marko Jarić i Adriana Lima

Prema zakonu američke države Vajoming, gde su se 2009. venčali, brazilska manekenka Adriana Lima i srpski košarkaš Marko Jarić podeliće imovinu na ravne časti. Par o čijem razvodu bruje svetski mediji nije potpisao predbračni ugovor, a u nekretninama, poslovnim i bankovnim računima, zajedno ima oko 210 miliona dolara.
Jarić je tri puta bogatiji od Lime. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 160 miliona dolara, dok Andrijana ima 50 miliona dolara. Anđeo kuće "Viktorijas sikret" toliko je zaradio zahvaljujući poziranju, dok je Jarić osim što je bio dobro plaćen dok je igrao u NBA ligi, zaradio dosta i privatnim biznisom. Prema američkim medijima, njihova najskuplja nekretnina je penhtaus u Njujorku, procenjen na 5,5 miliona dolara, jahta "zilander 22" vredna 1,4 miliona, vila na ostrvu Indijan Krik na Floridi od 10 miliona i vikendica na Beverli Hilsu koja je koštala 1,9 miliona dolara.
Po završetku sportske karijere u NBA ligi, gde je zaradio više od 40 miliona dolara, Jarić je počeo intenzivno da se bavi izgradnjom i prodajom nekretnina. Strast ka modi Marko je pokazao pre devet godina, kada je postao suvlasnik italijanskog brenda "Makija Džej", a bio je i partner popularnog sajta koji se bavi proizvodnjom i prodajom video i foto materijala svetskim zvezdama.

Lima je, pak, najviše zaradila 2007/8. - 9,5 miliona dolara, a "Forbs" ju je proglasio trećom najplaćenijom manekenkom u 2013, sa prosečnom godišnjom zaradom od šest miliona dolara. Nakon glasina o razvodu, mediji su počeli da je povezuju sa muzičarem Lenijem Kravicom, sa kojim se verila 2003. i pojavila u njegovom spotu „Yesterday is gone“. Samo godinu dana posle objavljivanja spota, par je raskinuo veridbu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP