Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PREVARILA MARKA ALI I IVICU DAČIĆA

Adrijana Lima nikada nije uzela srpski pasoš!

Autor: Nedeljnik | 08.05.2014 - 15:30:00h | Komentara: 1

Srpski košarkaški as Marko Jarić i brazilska manekenka Adrijana Lima, jedan od najlepših i najbogatijih parova na svetu, potvrdili su spekulacije da se razvode, navodno zbog neverstva. Sa prvoosumnjičenog Marka, američki mediji su krivicu svalili na Adrijanu i poznatog muzičara.

Zbog  razvoda nije  blistala kako ume: Adrijana Lima

Prevarila i Dačića: Adrijana Lima | Foto: FoNet - AP

 Prema tabloidima, Adrijana traži starateljstvo nad kćerkicama Sienom i Valentinom, kao i značajan deo od 230 miliona dolara zajedničke imovine. Srpski pasoš spremna je da vrati, kao i da se odrekne državljanstva svog supruga. To ipak jednostavno neće biti moguće. Po zakonima svih država sveta, pa i države Srbije, ono što ne postoji ne može ni da se poništi.

Lepa Adrijana je izgleda prevarila i Marka Jarića, ali i Ivicu Dačića. Srpsko državljanstvo koje je pred medijima u kabinetu ministra tražila nikada nije dobila.
Nakon što su se venčali u februaru 2009. Marko i Adrijana su došli u Srbiju. Primio ih je tadašnji zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić od kojeg je Lima zatražila srpsko državljanstvo. Dačić je tada obećao državljanstvo i pasoš po ubrzanoj proceduri. Posle nekoliko dana uživanja u Beogradu, Lima je otišla, a za državljanstvo i pasoš nikada više nije pitala.
"Procedura je pokrenuta. Aplikantkinja je trebalo da dostavi dokumentaciju, da se odradi nekoliko provera i procedura koje zakon propisuje. Međutim, ona se nikada više nije interesovala za državljanstvo. Bez obzira koliko je neko bitan i moćan, u ishodovanju ličnih dokumenata mora lično da učestvuje. Osim fotografisanja u kabinetu ministra, od dobijanja državljanstva i pasoša ništa nije bilo", navode za Nedeljnik bliski saradnici Ivice Dačića.
I sam Dačić je potvrdio da rešenje o državljanstvu nikada nije izdato.
Prilikom javnog apliciranja za pasoš najavljeno je da će se Ivica Dačić i par Jarić-Lima baviti zajedničkim humanitarnim radom i promocijom Srbije u svetu. Ipak, lepa Brazilka nije propuštala priliku da kaže da voli Srbiju i da joj kćerkica govori srpski. Za Sijenu i Valentinu otac može da traži državljanstvo Srbije bez obzira što su rođene van granica ove zemlje. Za Adrijanu je kasno - em neće biti više srpska snajka, em se zahtev iz 2009. godine ubajatio... A i Ivica Dačić nije više ministar unutrašnjih poslova, piše Nedeljnik.
Poslednji komentari
  • filip Vreme: 08.05.2014 12:40h

    Ni ne treba joj. Ja bi se mog drzavljanstva rado odrekao, samo kada bih imao drugo. Usao u neki javni WC i sa srpskim pasosem obrisao d. Naravno da sve to prenosi javni servis od 500din.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP