Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

LJUBITELJI MODE

Aleksandra Meljničenko među VIP zvanicama na pariskoj nedelji visoke mode

Autor: Hello | 26.07.2014 - 19:30:00h | Komentara: 0

Pretprošle nedelje „grad svetlosti“ ponovo je ugostio najpoznatija imena industrije zabave i svetski džet-seta, na Nedelji visoke mode čuveni kreatori predstavili su modele za nastupajuću sezonu jesen-zima 2014/15.

Poslednjih godina Pariz u velikom stilu vraća status modne prestonice u kojoj počinje i završava se sve što ima veze sa najvažnijom sporednom stvari na svetu za žene.

Da li će senat podržati predlog o legalizaciji?

Pariz

Iako je pažnja svetske javnosti usmerena i na ostale smotre koje se održavaju u Njujorku, Londonu i Milanu, jer je svaka posebna na svoj način, glamurozna manifestacija pored Sene ima najduži staž i najveći broj učesnika, na kojoj se prednost daje francuskim modnim kućama.

Petodnevni raj u metropoli koja je sinonim za šik, prestiž i eleganciju neizbežna je stanica za sve modne sladokusce i ikone stila, a ovog jula akcenat je bio na revijama čuvenih kuća „Chanel“, „Dior“ i „Versace“. Bilo je tu i ekstravagancije, smelosti i originalnih ideja, uz optimalnu dozu neočekivanih obrta, što se i očekuje od romantičnog Pariza, koji ne diktira samo trendove već i njihovu dinamiku.

Donatela Versaće

Donatela Versaće

Međutim, tradicionalne dane visoke mode u francuskoj prestonici nije otvorio domaći brend, već revija linije „Atelier Versace“.


Buduće mlade pred oltar sve češće dolaze u poodmaklim mesecima trudnoće. Izgleda da na taj trend računaju i tvorci visoke mode, bar Karl Lagerfeld, koji je na reviji kuće „Chanel“ na pistu u „Velikoj palati“ na Jelisejskim poljima izveo trudnu devojku u venčanici i tako ponovo pomerio granice i izazvao različite reakcije. 

Lagerfeldova vizija jeseni je romantična i elegantna, a modeli podsećaju na vajarska dela uklesana u neprolazni mermer. Raskošni izgled postignut je detaljima od štrasa i poludragog kamenja, tako da uz neke kreacije nakit uopšte nije potreban.

Sandra Meljičenko

Sandra Meljičenko

Među VIP ličnostima našla se i Sandra Meljničenko, pasionirana kolekcionarka lepih stvari sa skupim potpisima, koja ne propušta nedelje mode.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP