Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ŠOKANTNA ISPOVEST

Američka misica: Ja sam rezultat silovanja! (FOTO)

Autor: Super žena | 10.06.2014 - 15:20:00h | Komentara: 1

Jedna od učesnica takmičenja za Mis Amerike, Valeri Gato ispričala je medijima svoju tešku porodičnu pirču i otkrila da je nastala kao rezultat silovanja.

Valeri Gato, mis Pensilvanije za 2014. godinu koja je ušla u top 20 najlepših u SAD, otkrila je porodičnu priču i ispričala medijima da je njena majka ostala trudna nakon što je bila silovana.


- Kada se rodite kao rezultat silovanja, ne znate ko vam je otac, ne znate da li su ga ikada pronašli, većina ljudi bi to smatrala nesrećnom situacijom - kaže dvadesetčetvorogodišnja misica.


- Odrasla sam sa majkom i njenim roditeljima. Oni na mene nikada nisu gledali kao na nešto pogrešno. Imam porodicu koja mi pruža mnogo ljubavi i podrške i koja mi kaže da mogu biti i predsednica Sjedinjenih Američkih Država ako to poželim.



Misica je već sa šest godina počela da postavlja pitanja o svom ocu, ali joj je majka na vreme rekla da njega nikada neće biti u njenom životu. Kako je do svoje desete godine nastavila da navaljuje majka joj je rekla da je bila napadnuta nožem i silovana, te da je tako Valeri začeta.


- Nešto loše mi se desilo. Jedan veoma zao čovek me je povredio, ali mi je Bog dao tebe - rekla joj je majka čije je reči Valeri prenela u svoj blog.


Valeri je majka želela da da na usvajanje kako bi joj neka druga porodica pružila bolji život, ali ostali članovi porodice to nisu dozvolili.


- Mislim da se sve dešava s razlogom. Želim da kažem ljudima da je sve moguće i da ne smete dozvoliti da vam negativne okolnosti definišu život.
Valeri putuje širom Sjedinjenih Američkih Država kako bi razgovarala sa ženama između 18 i 30 godina o tome kako da se zaštite od napada i seksualnog zlostavljanja.


Poslednji komentari
  • Davke Vreme: 11.06.2014 01:33h

    Pa i nisi neka riba!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP