Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NE VOLE GA

Amerikanci pišu peticiju protiv Bibera: Deportujte ga i oduzmite mu zelenu kartu!

Autor: FoNet/M.M. | 28.01.2014 - 19:30:00h | Komentara: 0

Protiv Kanađanina Džastina Bibera, raspisana je peticija na zvaničnom sajtu Bele kuće, a da bi Obamina administracija predlog uopšte uzela u razmatranje potrebno je sakupiti 100.000 potpisa do 22. februara, a do sada je prikupljeno više od 54.000 potpisa, a oni se skupljaju tek pet dana, prenose američki mediji.

Džastin Biber / Foto: AP

Amerikanci žele da ga se reše: Džastin Biber / Foto: AP

Uz peticiju je objavljen sledeći tekst:

"Mi ljudi SAD-a, smatramo da nas Džastin Biber, krivo predstavlja u svetu pop kulture. Želimo da se ovaj opasni, neoprezni, destruktivni narkoman, deportuje i da mu se oduzme zelena karta".

Kako se navodi, on je "pretnja sigurnosti ljudi" i "ima užasan uticaj na američku omladinu".

Sa druge strane, iz američkog imigracionog zakona, kažu da se zelena karta ne uzima tek tako nekome sa američkim prebivalištem, ukoliko nije osuđivan za neki brutalan zločin, ili osuđivan na zatvorsku kaznu, više od jedne godine.

Povodom cele ove medijske hajke oglastio se i mladi Džastin, koji je putem svog "Tviter" profila, ostavio poruku svojim fanovima:

"Vi ste vredni bez obzira na to šta drugi pričali. Budite hrabri, Bog je uz vas. Moji Beliberi mogu da promene moj život. Uvek ću vam biti zahvalan", napisao je mladi pevač.

Imigranti traže ista prava kao Džastin Biber!

Ubrzo pošto je na sajtu Bele kuće objavljena peticija kojom se od Obamine administracije traži da deportuje Džastina Bibera, imigranti pokrenuli peticiju da se Vlada ophodi prema njima isto kao prema mladom pevaču

Peticija za deportovanje Kanađanina Džastina Bibera raspisana je na zvaničnom sajtu Bele kuće samo nekoliko sati nakon njegovog hapšenja. Kao kanadski državljanin koji je prekršio zakon u stranoj zemlji, njemu bi, prema sadašnjim zakonima, trebalo da preti deportacija, što je motivisalo imigrante da pokrenu svoju peticiju, kojom traže ista prava kao Džastin Biber!

"Tretman koji ste dali Biberu pokazao je da imigranti mogu da greše, a da ih ne kažnjavate deportacijom. Tražimo ista prava. Zahtevamo da se svi imigranti tretiraju na isti način. Mi smo 'belieberi' da će ovaj vid pravde važiti za sve i da će pokazati te promene koje nam je predsednik Barak Obama obećao", piše u peticiji kojom se od Vlade zahtevaju ista prava za sve. Peticiju možete pogledati ovde.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP