Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

POSLE TENISA

Ana Ivanović: Biću glumica!

Autor: mondo.rs | 28.11.2013 - 18:20:00h | Komentara: 0

Srpska teniserka je otkrila da nikada ne bi mogla da bude pevačica, jer loše peva, ali da bi se sigurno oprobala kao glumica.

Ana Ivanović

Ana Ivanović | Foto: Reuters

Ana Ivanović gostovaće sledeće nedelje u Kolumbiji gde će odigrati egzibicioni meč sa Marijom Šarapovom, a tom prilikom dala je intervju lokalnim medijima.

U intervjuu je opušteno ćaskala o svom privatnom životu i planovima, pa je tako otkrila da nikada ne bi mogla da bude pevačica, jer ne ume da peva, ali da bi se rado oprobala kao glumica, prenose "Novosti".

- Kada je reč o filmu, ko zna šta će se desiti kada budem završila karijeru. Imala sam tu čast da su mi više puta nudili neke male uloge u proteklom periodu, ali fokus mi je na tenisu i planovi nisu odgovarali mom rasporedu. Morala sam da kažem "ne" - izjavila je Ivanovićeva.

Ana je rekla da ne spada u onu grupu teniserki koje slobodno vreme na takmičenjima koriste za "špartanje po gradskim ulicama i buticima".

- Svako želi da ostvari maksimum na turnirima. Zato je važno da sačuvate energiju i opuštate se. Između mečeva, tako, se odmaram i oporavljam od napora, kako bih u što boljem stanju dočekala naredni duel. Nekada je to teško, jer vas grad mami da se prošetate, ali je najbolje da ostanete u hotelu, čitate knjigu ili gledate film. Obilazak vas čeka kada se završi takmičenje - rekla je lepa teniserka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP