Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BRAVO!

Ana Ivanović donirala milion dinara - za početak!

Autor: vesti-online.com | 20.05.2014 - 13:00:00h | Komentara: 0

Teniserka i ambasadorka UNICEF-a u Srbiji Ana Ivanović je danas poklonila milion dinara stanovništvu stradalom u velikim polavama u Srbiji, saopštio je UNICEF.

Ana Ivanović

Ana Ivanović

- Izuzetno mi je teško kada vidim kolike su razmere ove nesreće koja je zadesila Srbiju, ali sam ujedno i dirnuta kada vidim koliko ljudi je pokazalo svoju plemenitost i spremnost da pomognu. Znam da je UNICEF već na terenu i brine da sva deca dobiju pomoć... Ova donacija je samo početak, zato što mislim da težak period tek sledi. Svi moramo da budemo jedni uz druge i da zajedničkim snagama probamo da se izbavimo iz ovakve situacije zato što je zaista jako tužno videti sve ove potresne slike i znam da vrlo mnogo dece pati - rekla je Ana Ivanović.
Direktor UNICEF-a Mišel Sen-Lo je rekao da je veoma počastvovan što se Ana Ivanović pridružila akciji te organizacije i istakao da njena pomoć mnogo znači.
- U ovoj tragediji koja je zadesila Srbiju izuzetno nam je drago što smo dobili podršku naše nacionalne ambasadorke Ane Ivanović, koja je uputila UNICEF-u sredstva koja će pomoći da obezbedimo više od 1.000 ugroženih porodica - rekao je Sen-Lo.
On je dodao da će se UNICEF truditi da zbrine sve ugrožene porodice, i dodao da se nada da će se i ostali ambasadori te organizacije uključiti u akciju.
- Najpre ćemo obezbediti higijenske pakete i osnovne namirnice koje će omogućiti porodicama da prebrode period dok se ne vrate svojim domovima. Kao i uvek, UNICEF je spreman da pomogne, i nadamo se da ćemo zajedno sa svojim amabasadorima, omogućiti da sve ugrožene porodice dobiju potrebnu podršku - rekao je Sen-Lo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP