Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ODLUČILA

Ana Ivanović: Tenis pre Holivuda!

Autor: Novosti | 23.12.2013 - 10:00:00h | Komentara: 4

Za nekoliko scena i tek nekih desetak rečenica dijaloga morala bih da odsustvujem osam dana. Nažalost, nisam bila u mogućnosti da žrtvujem treninge, kaže Ana Ivanović jedna od najlepših devojki na VTA turu

Ana Ivanović

Ana Ivanović | Foto: AFP

Ona je sinonim za lepotu, a ni sa reketom u ruci nije ništa manje uspešna. Ana Ivanović je osvojila Rolan Garos, bila prva na svetu i još ne želi da se zaustavi samo na tim epitetima. Srpkinja želi još dugo da bude u „belom sportu“ i da pravi odlične rezultate.
A posle teniske karijere, ko zna... Ivanovićeva je u razgovoru za novozelandski „Herald“ otkrila da je odbila ulogu u Holivudu, da ne smatra sebe kao nekoga kome je izgled u prvom planu i da nije rekla poslednju reč u tenisu.
- Imala sam nekoliko ponuda nezavisnih produkcija, ali jedna je stigla iz Holivuda. Delovala je jako interesantno, jer je uključivala i određenu akciju, bilo bi to više od samog pojavljivanja u sceni - počinje priču za novozelandski Herald Ana Ivanović.
Otkrila je srpska teniserka i zbog čega je odbila takvu ponudu...
- Glavni razlog je taj što bih za nekoliko scena i tek nekih deset rečenica dijaloga morala da odsustvujem osam dana. Nažalost nisam bila u mogućnosti da žrtvujem treninge na toliko dana.

PONUDA IMAM,

DEČKA NEMAM

Odgovarajući na raznorazna pitanja, Ana je priznala da trenutno nema partnera. - Nemam dečka! Imala sam nekoliko bračnih ponuda na mom sajtu, ali ih ne shvatam previše ozbiljno. Svaka devojka voli da dobija komplimente i pozive na večeru i piće, ali još nisam srela pravog momka - kaže Ana Ivanović.

Ivanovićeva, uz Mariju Šarapovu, predstavlja sinonim za lepotu na VTA turu.
- To je nešto o čemu ne razmišljam mnogo. Ne volim da čitam o sebi, tako da nisam svesna da predstavljam simbol za lepotu. Upravo idem na trening i trudim se da budem uzor u tenisu. Ne razmišljam o izgledu.
Novozelandski „Herald” opisuje Anino detinjstvo i odrastanje tokom NATO bombardovanja, kao i njen prvi gren slem u Parizu.
- Najbolja stvar i veliko zadovoljstvo predstavlja činjenica da ste ostvarili životni cilj. To je bio neverovatan osećaj, ali kada sam osvojila Rolan Garos i bila prva teniserka sveta odmah se pojavio i pritisak. Sve devojke žele da pobede prvu na VTA listi i nisam bila spremna da se nosim sa tim teretom.
Posle tog perioda nastao je pad u karijeri Ivanovićeve, koja je čini se ponovo na pravom putu da se vrati u vrh.
- Igrala sam veoma dobro na poslednjem gren slemu u Njujorku i imala dobar meč protiv jedne od najboljih teniserki sveta, Viktorije Azarenke. Bila sam blizu trijumfa, što je izuzetno važan korak za mene, jer nisam u poslednje vreme igrala dobro sa TOP igračicama.
Srpkinja ne krije da joj je u narednoj sezoni cilj da se vrati među najbolje na svetu.
- Definitivno verujem da mogu opet u vrh. Osećam da igram dobro, motivacija je na visokom nivou i ako budem dobro trenirala uspeh neće izostati - zaključuje Ana Ivanović.
Poslednji komentari
  • Nada Vreme: 23.12.2013 13:09h

    Kako igra moze odmah u Holivud. Dzaba se muci sa reketom i nas nervira, obecavajuci bolju igru. Samo tamo ce je pojesti ajkule jer je nevidjeno naivna. Kad prica, kao da iz nje govori dvanaestogodisnjakinja.

  • nije niko, ja sam. Vreme: 23.12.2013 17:20h

    mogu samo da te mrze ...

  • Sasa Vreme: 23.12.2013 17:42h

    Nado, devojka je 16. teniserka sveta. Suvise smo mi zahtevni kada su nasi sportisti u pitanju. A sto se Holivuda tice - nije rekla da ce joj to biti poziv vec da je odbila ulogu u Holivudskom filmu zbog obaveza.

  • dovla Vreme: 23.12.2013 19:25h

    sta oce ovaj sasa ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP