Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

LJUBAVNE MUKE

Anđa i Bred se posvađali
jer joj je Kolin bio najbolji ljubavnik?

Autor: Ekipa Alo! | 19.02.2013 - 20:35:00h | Komentara: 1

Par se navodno posvađao nakon što je Bred čuo da je glumica bivšem mužu Biliju Bobu Tortonu rekla da se još pali na Kolina Farela jer je puno bolji od Breda u krevetu!

Anđelina Žoli i Bred Pit

Voli da ga kontroliše: Anđelina Žoli i Bred Pit | Foto: Reuters

Glumica je navodno vređala muškost svog partnera Breda Pita (49) govoreći mu da je njen bivši dečko Kolin Farel (36) za razliku od njega bio pravi pastuv u krevetu. Anđelina Žoli (37) i irski glumac bili su zajedno 2004. godine kada su glumili majku i sina u filmu "Aleksandar Veliki".

Prema tvrdnjama izvora za stranicu Showbizz Spy, Brad je saznao da se Anđelina još pali na Farela kada je čuo njen telefonski razgovor s bivšim suprugom, glumcem Bilijem Bobom Tortonom. Otad navodno tugu utapa u velikim količinama omiljenog piva i crnog vina i izgleda iscrpljeno.

  • Anđelina Žoli i Bred Pit | Foto:
  • Anđelina Žoli i Bred Pit | Foto:
  • Anđelina Žoli i Bred Pit | Foto:

- Bred je otišao iz kuće jednog dana u januaru, ali se vratio jer je zaboravio novčanik. Kad je ušao u njihovu spavaću sobu, čuo je Anđu kako govori da je on sjajan čovjek, ali da je Kolin najbolji ljubavnik kojeg je ikada imala. Tada se Anđa poverila Biliju da je njen ljubavni život sa Bredom zahladio i da joj nedostaje divlji, strastveni seks kakav je imala s Kolinom - otkrio je prijatelj para tvrdeći kako je Bred nakon toga od nje zahtevao da mu kaže sve o svojoj vezi sa Kolinom.

Glumica mu je rekla da se zaljubila u Kolina jer je bio opasan i spontan.

- Slala mu je svoje seksi fotografije, ostavljala mu seksi poruke na sekretarici i pisala seksualno eksplicitna pisma. Anđa je priznala kako se nadala da će s njim imati budućnost, uključujući brak i decu, ali Kolin nije bio spreman na to. Bredu nije mogla poreći da je zapravo bio njen drugi izbor - otkrio je izvor blizak paru i dodao kako mu je ispričala sve detalje veze s Kolinom jer ga želi učiniti ljubomornim.

Kolin Farel

Vatreni ljubavnik: Kolin Farel | Foto: FoNet

- To je njen način da ga kontroliše. Ona veruje da napetost u njihovom odnosu drži Breda zainteresovanim. To je njen način da mu pokaže da je ona na "vozačkom mestu" - tvrdi izvor i dodaje je kako je glumica u vreme afere s Kolinom bila divlja i da ju je palila strastvena afera sa svojim filmskim sinom.

- Kolin je u to vreme bio lud kao Anđa. Puno je pio i imao je nezasit seksualni apetit - zaključio je izvor.

Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 20.02.2013 05:04h

    Sa Anđom ništa ne može biti normalno, praviti na taj način muža ljubomornim i to još isticati ? Najbrži je put ka razvodu. Druga je stvar što je Bred Pit šonja pa ne ume lupiti šakom od sto.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP