Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

HOLIVUDSKI RAT

Anđelina Džoli: Kim Kardašijan je praznoglava glupača!

Autor: Blic | 14.04.2014 - 23:45:00h | Komentara: 2

Poznato je da Kim Kardašijan baš ne vole u Holivudu, a sada se na nju okomila i Anđelina Džoli koja je negativno komentarisala starletine apele da američka javnost reaguje na stanje u sirijskom gradu Kesabu.

Anđelina Džoli

Anđelina Džoli | Foto: Profimedia.rs

 Anđelina je na molbe Kim Kardašijan prokomentarisala rečima

- Šta hoće ta praznoglava glupača? Njoj bi bilo bolje da se drži rijaliti programa i da se ne bavi navodnim humanitarnim akcijama - rekla je poznata glumica.


Ako je verovati magazinu “National Enquirer” glumica je pobesnela kada je videla tvitove Kardašijanove i svojim najbližim saradnicima je rekla da bi bilo bolje da se verenica Kanje Vesta drži rijaliti šou programa i da se ovde radi o navodnoj humanitarnoj akciji i neuspešnom pokušaju da se skrene pažnja na položaj Jermena u Siriji.

Oko Kesaba, koji se nalazi blizu sirijsko-turske granice, se osim pravog, vodi i žestoki medijski rat. Dok većinski deo stanovništva koji čine hrišćani jermenskog porekla beži u Tursku, sirijske vlasti optužuju Turke da su dozvolili da ekstremisti sa njihove teritorije upadnu u Siriju i osvoje Kesab.
 
Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 15.04.2014 09:29h

    Što veće sakaćenje tela i teža smrt to je u veću slavu sotoni. To su pravila katoličkih jezuita. Anđelina Džoli će biti proglašena za katoličku sveticu isto kao i Šiptarka Mama Tereza. Mama Tereza je arapskoj deci na mestima zločina katoika delila pomoć u vidu korišćenih krpica katoličke dece iz Evrope. Anđelina je snimala fil o Sarajevu Krv i med Srbi muslima i Srbi katolici ubijali Srbe. Anđelina je išla i da se prosveti u Međugorju gde se katolička Gospa pojavila, a ustvari to je mesto gde su Srbi katolici tzv. Hrvati nožem vadili živoj srpskoj deci oči.

  • nina Vreme: 15.04.2014 14:30h

    Ni Andjelina Dzoli nije pametna. Sve su to nekakve osobe koje nam se serviraju kao primeri, mladi bi valjda trebalo da ih slede, kopiraju, a u stvari ne vrede nista. O osobama koje imaju neke kvalitete ne pise se toliko cesto i mnogo, sto je zalosno, ali istinito

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP