Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

AMBICIJE

Anđelina spremna da uđe u politiku

Autor: Beta | 05.11.2014 - 19:30:00h | Komentara: 0

Američka glumica Anđelina Žoli izjavila je da je "otvorena" za mogućost ulaska u politiku ili diplomatiju. Njen intervjuu za američki magazin "Veniti Fer", izazvano je brojne reakcije na društvenoj mreži Tviter.

Anđelina Džoli

Anđelina Džoli | Foto: Profimedia

Upitana o mogućem stupanju u politiku, diplomatiju ili javnu službu, 39-godišnja zvezda koja je već humanitarni aktivista, odgovorila je: "Otvorena sam za tu mogućnost".
"Kad radite u humanitarnom sektoru, svesni se da treba uzeti u obzir politiku, jer ako zaista želite da izazovete veliku promenu, onda treba preuzeti odgovornosti", rekla je Anđelina i dodala da ne zna u kojoj bi ulozi bila najskorisnija.
Njene reči podstakle su prepisku na Tviteru. Časopis "Pipl" je napisao na svom Tviter nalogu: "Predsednica Žoli, dobro zvuči zar ne!".
Popularna glumica je ambasadorka dobre volje visokog komesarijata UN za izbeglice, i aktivistkinja protiv seksualnog nasilja u ratnim zonama, kao i za zaštitu ugroženih životinjskih vrsta. Žoli je oktobra u Londonu dobila britansko viteško odlikovanje zbog angažmana protiv seksualnog nasilja nad ženama u ratnim zonama.
Ćerka glumca Džona Vojta snimila je nekoliko filmova, među kojima su "Kiborg 2", "Pustinjski mesec", "Manekenka", kao i niz filmova o Lari Kroft "Pljačkaš grobnica" i "Kolevka života", kao i "Gospodin i gospođa Smit" gde joj je partner bio sadašnji suprug Bred Pit. Dobitnica je Oskara za ulogu u filmu "Neprilagođena" (1999).
Intervju će u celosti biti objavljen na vebsajtu "Vaniti Fera" 6. novembra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP