Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

STARA LJUBAV

Anđelina vara Breda!

Autor: | 07.04.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

Holivudska zvezda Anđelina Džoli (37) ostala je u dobrim odnosima s Bilijem Bobom Tortonom (57), od kog se razvela 2003. godine i zbog koga često privatnim avionom putuje iz Francuske u Los Anđeles!

Stara ljubav zaborava nema: Bili Bob i Anđelina

Stara ljubav zaborava nema: Bili Bob i Anđelina | Foto: AP

Američki tabloidi prenose da Džolijeva iz Avganistana, gde je nedavno otvorila školu za devojčice, nije otputovala Bredu Pitu (49) i deci. Umesto toga, otišla je u Ameriku i tamo se sastala s bivšim suprugom.


- Posetila ga je u njegovoj vili u Los Anđelesu. Razgovarali su satima. U zadnje vreme se sve više čuju i redovno se viđaju - otkrili su prijatelji bliski glumici.

O njihovim tajnim sastancima Bred navodno ništa ne zna, a Džolijeva je nedavno u jednom intervjuu otkrila kako Bred nikad ne bi prihvatio da je ostala prijateljica s bivšim mužem. Inače, prošle godine je Anđelina napisala i predgovor Bilijevoj autobiografiji “The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts”.

Šta će Bred Pit da kaže?

Šta će Bred Pit da kaže? | Foto: AP

Posle kratke veze, Bili Bob Torton i Anđelina Džoli su se 2000. venčali u Las Vegasu, a često su punili stranice tabloida svojim bizarnim iskazivanjima ljubavi.


Za vreme njihove prve bračne noći Anđelina je iznad kreveta krvlju napisala: “Za sva večna vremena”. U to vreme izjavljivala je da u sado-mazo seksu uživa još od tinejdžerskih dana, dodajući da u krevetu voli da dominira, a oboje su javno priznali da im je omiljena igra u krevetu bila da noževima ranjavaju jedno drugo, dok su sliku dopunile priče da su njih dvoje oko vrata nosili bočice u kojima se nalazila partnera.
Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 07.04.2013 15:38h

    Bred Pit je konačno na ledu. Pošto je Anđelina sve uradila da stekne superiornost u braku, Breda očekuje duga i istrajna borba za "teritoriju" Anđelinin bivši pobuđuje u njoj mazohističke seksualne porive, a njima se nekad teško odupreti. Dali Anđa vara Breda, ne, samo obnavlja gradivo !

  • bojana Vreme: 08.04.2013 20:14h

    vara ga pije kafu na bascarsiji sa bobom:)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP