Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KONAČNO U SVOJOJ KOŽI

Andreja Pejić: U detinjstvu su me terali da skraćujem kosu

Autor: Alo.rs | 17.06.2015 - 20:30:00h | Komentara: 2

Andreja Pejić svetsku slavu je stekla kao androgini model, a konačno je prošle godine skupila hrabrost i promenila pol. Ona kaže da je još sa 13 godina shvatila da će jednog dana biti žensko.

- Obožavala sam da gledam kako se moja majka šminka i farba kosu. Ona je volela rumenilo i karmin, i da, još tad sam mislila kako jedva čekam da porastem i sama praktikujem ove rituale. Često sam preturala po maminom neseseru i isprobavala stvari. Tada su svi mislili kako je to slatko. Pa dobro, ne baš svi, ali mama jeste - iskrena je Andreja.

U jednom periodu detinjstva je, kaže, poželela da iskoči iz svoje kože.

- Volela sam da imam dugu kosu, ali su me terali da je skraćujem. Došli smo do kompromisa, sekla sam kosu napred, dok sam puštala mali rep pozadi, ali me je na kraju otac naterao da ošišam i to. Jako me je naljutio tada. Bilo je trenutaka kada sam se oblačila u haljine, imala sam možda 12 godina. Nisam volela da se gledam u ogledalo, htela sam da iskočim iz svoje kože, mislila sam da sam ružna. Nisam mogla da izgledam kao devojčica, nije mi bilo dozvoljeno da tako idem u školu, pa sam to radila u svojoj kući, sama. Moja mašta mi je pomogla da se osećam srećno i ispunjeno.

- To je meni oduvek i bio cilj, da promenim pol, samo nisam imala sredstava. Znala sam još od svoje 13. godine da želim da budem žena, da živim život kao žena. Postojao je period kada sam bila androgina, a to je dovelo do mog života u modeling industriji. Smatram da sam to iskoristila na najbolji način, ali nisam želela da se odredim tako, želela sam da ostvarim svoj cilj. Profesionalno je to bio rizik, ali je bitno da sam ostala verna sebi, uradila sam šta sam htela, i srećna sam što mogu da podelim priču sa celim svetom - izjavila je Pejićeva za Harper's Bazaar.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 17.06.2015 20:39h

    simpatično

  • gavrilovic Vreme: 17.06.2015 20:48h

    SVE POGRESNO.IZGUBIO SI SAV SARM I POSEBNOST.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP