Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KOMPLEKSAŠI

Ani Ivanović prete obožavaoci Švajnštajgerove bivše devojke!

Autor: 24sata.rs | 17.09.2014 - 14:00:00h | Komentara: 4

Obožavaocima Bastijana Švajnštajgera i njegove bivše devojke Sare Brander je nejasno čime je Ana uspela da osvoji nemačkog kapitena. Ima i onih koji joj prete.

- Ostani u Beogradu, niko te ne želi u Nemačkoj! Samo kroči u Minhen i nećeš se dobro provesti! - jedan je od komentara koji je napisao fan Bajern Minhena za koji Bastijan igra.

Ana Ivanović

Ana Ivanović

Ispod Aninih fotografija na Instagramu ima onih koji pišu da ona ne zaslužuje finog i uglađenog momka kao što je Švajnštajger.
- Molim te, povuci se. Nisi dovoljno kul da budeš u vezi sa jednim tako uspešnim sportistom kao što je Bastijan - jedan je od komentara.

Sara Brandner i Sebastijan Švajnštajger

Sara Brandner i Sebastijan Švajnštajger | Foto: Profimedia.rs

Ana, naravno, nije reagovala na uvrede, već se sprema za mečeve na otvorenom prvenstvu u Tokiju. Za to vreme, Sara se prvi put u javnosti oglasila nakon saznanja o prevari.
- Ja sam zasad u redu, baš dobro - poručila je manekenka okupljenim novinarima tokom boravka u Parizu gde je radila jedan modni editorijal.
Nemačka štampa piše da je to sve što ćemo i čuti od nje, jer navodno ne sme da priča o privatnom životu.
- Sari je menadžer zabranio da daje izjave povodom navodne veze Bastijana i Ane Ivanović - rekao je jedan od prijatelja ove lepotice.
Postoji nekoliko razloga zbog čega se veza naše teniserke i nemačkog fudbalera od starta osuđuje na neuspeh. Osim što im je zbog sportskih obaveza i rasporeda gotovo onemogućeno viđanje, prijatelji nemačkog para veruju da će Sarina i Bastijanova ljubav prebroditi romansu sa Anom.
- Sara i Bastijan su godinama zajedno. Ovo nije prvi put da imaju krizu u vezi, ali svaku su rešavali i opet su se vraćali jedno drugom. Verujemo da je ovo samo još jedna kriza, kao i da će opet biti zajedno - poručili su prijatelji, piše 24sata.rs .
Poslednji komentari
  • Mita Vreme: 17.09.2014 00:56h

    Nisam znao da i u Nemačkoj postoje Dveri,ovaj put Nemačke Dveri,koje su zabrinute za "porodične vrednosti".I jednima,i drugima poručujem da se ne mešaju u ljubav!

  • RS Vreme: 17.09.2014 17:41h

    Mita: Pa eto sad znas.Dobri su sa tobom dok im ne dirnes momka,dok im ne uzmes radno mjesto i sl.

  • olga Vreme: 17.09.2014 18:56h

    Kao prvo čovek više nije sa Anom to je bila kratka zabava .Pročitajte nemački Bild i videćete slike sa verenicom u hotelu.

  • ratko Vreme: 18.09.2014 08:50h

    Ana zasluzujes sva postovanja i kao covjek i kao sportista. Tvoj privatni zivot je samo tvoja stvar. Ne obracaj paznju na komentare obicnog, prostog svjeta. Budi ono sto jesi i nastavi tako.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP