Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SADA I ZVANIČNO

B. B. King nije ubijen

Autor: Tanjug | 14.07.2015 - 19:42:00h | Komentara: 0

Bluz legenda B.B. King preminuo je prirodnom smrću koja je mahom posledica Alćajmerove bolesti, saopštili su zvaničnici Nevade stavivši tako tačku na optužbe njegove dve ćerke da je gitarista ubijen.

Bi Bi King

B. B. King | Foto: Profimedia

King je preminuo u maju u 89. godini a uzrok smrti su zakrčenje krvnih sudova, dijabetes, srčani udar, visok krvni pritisak i oštećenje mozga zbog slabog prokrvljenja, navodi se u saopštenju kancelarije mrtvozornika okruga Klark.


Lekari su uzrok smrti utvrdili posle autopsije, toksikoloških nalaza i konsultovanja neuropatologa. Obdukcijom je utvrdjeno i da je King imao i nekoliko moždanih udara ali da ga oni nisu ubili.


Zvaničnici su saopštili da se time zatvara istraga o eventualnom ubistvu koja je pokrenuta kada su njegove ćerke Karen Vilijams i Peti King optužile muzičarevog dugogodišnjeg saradnika da ga je otrovao. Advokat Kingove zadužbine tada je rekao da su optužbe neosnovane, podsećaju agencije.


"U ovom trenutku sa sigurnošću možemo da kažemo da je gospodin King preminuo od prirodnih uzroka", rekao je mrtvozornik Džon Fudenberg. "Naše saučešće porodici i prijateljima i nadamo se da će im ovo doneti neku vrstu završetka".


King je hospitalizovan u aprilu zbog komplikacija od dijabetesa. Preminuo je 14. maja. Na hiljade ljudi prisustvovalo je njegovoj sahrani u Memfisu, Tensi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP